Sve vesti Svet

,,AGENDA TAME”: NEMCI ZAPOČELI PRIPREME ZA POTPUNI NESTANAK STRUJE

Kao što su vladari sveta i njihov portparol Klaus Švab najavili, od naredne godine svet očekuje nova agenda zvana klimatske promene koja će sa sobom donesti opšti kolaps struje i pod tim izgovorom totalnu blokadu svih institucija, bolnica, snabdevanja…

MARIO ZNA OTKRIO NEVEROVATNU STVAR! KLAUS ŠVAB I EKIPA IMAJU PLAN KAKO DA NAS STAVE POD MRAK! OVO ŠTO SE DESILO U NEMAČKOJ NIJE SLUČAJNO.

Podsećamo, Klaus Švab je u Davosu pre nekoliko godina precizno najavio agendu zvanu virus pandemija, koja će sa sobom doneti karantine, smanjenje sloboda i prava građana, širenje panike u društvu, zabranu putovanja, opštu vakcinaciju stanovništva… A, sada nas je „lepo upozorio“ na sledeću agendu.

Nemci kao Nemci, već su počeli pripreme. Vlasti savezne pokrajine Severna Rajna-Vestfalija pokrenule su kampanju koja bi trebalo da pripremi stanovnike za totalni nestanak struje.

Instruktori programa nazvanog „Dan zaštite od katastrofa“ podučavaće stanovnike Bona kako da se snađu u slučaju da duže vreme (nedeljama) ostanu bez električne energije. Pre svega, kako da zagreju kuću uz pomoć sveća i kuvaju bez struje.

Tim povodom Kancelarija za civilnu zaštitu objavila je kratak video u kom se nagoveštava kako će ta obuka izgledati. Na snimku je prikazana starija žena koja na sebi ima nekoliko slojeva odeće i koja uz pomoć sveća i saksije zagreva prostoriju u stanu, a folijom prekriva prozore.

Paralelno sa tim, u Bonu će, kako navodi RT, biti predstavljena knjiga pod naslovom „Kuvanje bez struje“.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJU EMISIJU UŽIVO! MARIO ZNA I DR MILA ALEČKOVIĆ!

Nemačka se, inače, najviše oslanja na prirodni gas. Zalihe gasa su, kako pišu tamošnji mediji, iscrpljene zbog neuobičajeno hladne zime i proleća?! Nedavno je nastao i problem sa obnovljivim izvorima energije. Energija vetra je poslednjih godina najveći proizvođač električne energije u Nemačkoj, ali je udeo njene potrošnje pao u prvoj polovini ove godine zbog odsustva vetra u vetroparkovima, tvrde nemački mediji.

MARIO ZNA OTKRIO NEVEROVATNU STVAR! KLAUS ŠVAB I EKIPA IMAJU PLAN KAKO DA NAS STAVE POD MRAK! OVO ŠTO SE DESILO U NEMAČKOJ NIJE SLUČAJNO.

NultaTačka/SrbinInfo/Sputnik