Sve vesti Tehnologija

BITKOIN MILIONER PREDSTAVIO NOVI TELEFON KOJEG JE NEMOGUĆE CENZURISATI, PRATITI I KOJI ŠTITI PRIVATNOST! ,,FREEDOM PHONE”

Najmlađi Bitcoin milioner, Erik Finman, napravio je Freedom Phone (Telefon slobode), uređaj koji štiti privatnost korisnika, promoviše slobodu govora i bori se protiv Big Tech cenzure.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Osnivač je rekao da je ,,u osnovi stvarao nešto što je zabranjeno za upotrebu”, ,,necenzurisano” i ne oslanja se na Apple ili Googleova prodavnice aplikacije, prenosi Just News.

Youngest Bitcoin Millionaire Erik Finman Is Fighting Back Against Big Tech  With the Release of the Freedom Phone

Freedom Phone ima ,,vlastitu trgovinu aplikacija koja sadrži sve aplikacije koje telefon obično ima, kao i one zabranjene”, rekao je Finman. ,, I mi imamo aplikacije koje promovišu slobodu govora i patriotizam. I znate veliki fokus smo bacili na funkcije privatnosti.”

Uređaj radi na Androidu, ali ima dodatne sigurnosne funkcije za zaštitu podataka korisnika od konglomerata Big Tech-a.

ŽELITE DA BUDETE SLOBODNI? TO JE MOGUĆE ALI MORATE DA PREDUZMETE PRVI KORAK!

,,Izgradili smo po principu androida, tako da na taj način možete imati sve aplikacije koje već imate, ali mi smo isprali sve Googleove stvari i zaista krenuli od vrha do dna”, rekao je Finman.

,,Bio je to prljav posao, ali rešili smo se tog smeća… jer smo želeli da i dalje možete da koristite tradicionalne aplikacije, na primer ako imate bankovnu aplikaciju ili ADT sigurnost ili bilo šta drugo, i sve to, plus imate i one zabranjene aplikacije.

Ukoliko želite da proverite kako izgleda ovaj telefon i kakve opcije ima možete da pogledate na zvaničnom websajtu freedom phone-a a ako živite u Americi ili Kanadi, već možete i da ga kupite.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

O uredniku

Mario Bojić