Sve vesti Svet

DETE OD 12 GODINA UMRLO JE DVA DANA NAKON ŠTO JE PRIMILO VAKCINU PFIZER U NEMAČKOJ – ZVANIČNICI POVLAČE ODLUKU O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI DECE?!

Okrug Kukshafen u Nemačkoj potvrdio je u sredu, 3. novembra 2021. godine, da je 12-godišnje dete umrlo dva dana nakon uzimanja vakcine Pfizer. Policija vrši uviđaj i naložena je obdukcija zbog kratkog intervala između vakcinacije i smrti.

Rezultat obdukcije se još čeka i očekuje se da će biti objavljen najranije ove nedelje. „Trenutni status obdukcije sugeriše vezu“, rekla je Kirsten fon der Lit, portparolka za štampu okruga, o vakcini i smrti deteta.

NDR je izvestio: „Kao što se može videti iz preliminarnog protokola obdukcije, stručnjaci sa Instituta za sudsku medicinu Univerzitetskog medicinskog centra Hamburg-Ependorf smatraju da je verovatno da je “smrt nastala usled vakcinacije”. Obdukcija je završena, ali se uzorci još ispituju.

Prema izveštaju Instituta Paul Erlih (PEI) u Langenu (Hesen), dete je imalo ozbiljne prethodne bolesti, uključujući kardiovaskularne pre uzimanja vakcine.

Posle ovog tragičnog slučaja, okrug Cuxhaven je promenio odluku i vakcinisaće samo zdrave učenike.

NDR je izvestio:

Nakon smrti dvanaestogodišnjaka nakon njegove druge doze vakcine protiv korone, još uvek se čeka konačni rezultat obdukcije. U međuvremenu, okrug Kukshafen donosi prve zaključke.

U školama na području okruga od sada bi trebalo da se vakcinišu samo deca bez poznatih postojećih bolesti. Sva ostala deca treba da idu kod svog porodičnog lekara na vakcinaciju, jer on bolje poznaje moguće postojeće bolesti, kaže se. U okrugu Cuxhaven, u akciji su tri mobilna tima za vakcinaciju u ime okružne administracije. Igrom slučaja, sva tri tima nisu imala zakazan termin za vakcinaciju u školi u četvrtak. Vakcinacija u školi u Oterndorfu trebalo je da se sprovede, ali je odložena samo nekoliko minuta pre početka. Tamo je lekar kompanije, koji je trebalo da vakciniše učenike, odložio termin da sačeka konačan rezultat obdukcije.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I DRAGAN PILIPOVIĆ O ZABRANJENIM TEMAMA I ONOME O ČEMU MALO NJIH SME DA GOVORI!

Nulta Tačka/GatewayPundit