Sve vesti Youtube

DOKUMENT OPERATIVNE GRUPE EMP ,,Blackout Warfare”! PRIPREMA ZA NESTANAK STRUJE ILI MASOVNU CENZURU?!

Zvanični kongresni savetodavni odbor objavio je dokument u kojem se navode brojne sajber pretnje Sjedinjenim Državama i njegovi potencijalni odgovori na napade na električnu mrežu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Savetodavnu grupu, neprofitnu organizaciju pod nazivom EMP Task Force za nacionalnu bezbednost, čine bivši obaveštajni operativci, naučnici i državnici.

Sa veb lokacije grupe:

Članovi EMP-a i osoblje bili su neki od naših najvećih naučnika i strateških mislilaca, uključujući dr.Džona Fostera (koji je dizajnirao većinu američkih nuklearnih oružja koji su trenutno raspoređeni), dr Lovel Vud (najinovativniji Amerikanac u istoriji, drži svet evidencija za pronalaske), ambasador Henri Kuper (bivši direktor Strateške odbrambene inicijative), dr Peter V. Pri (Bivši direktor CIA-e, trenutno izvršni direktor Radne grupe za nacionalnu bezbednost, autor brojnih knjiga o nacionalnoj bezbednosti) i mnogi drugi.

PROTEKLE NEDELJE U SAD-u VIŠE LJUDI JE UMRLO OD VAKCINA PROTIV COVID- NEGO OD SAMOG COVID-a (Zvanični izveštaj)

Dotični dokument, objavljen 4. Jula 2021. godine, zove se ,,Zatamnjenje rata – elektroenergetske mreže koje napadaju sajber: novo strateško oružje’’.

U memorandumu Radna grupa za EMP zaključuje da se SAD sučavaju sa ,,neposrednom opasnošću od razornog sajber napada na svoju elektroenergetsku mrežu’’, najviše od Rusije i Kine.

,,Rusija je najspremnija za odbranu od sajber napada i upotrebu sajber – a kao strateškog oružja’’, navodi se u dokumentu, koji se kasnije poziva na nedavni sajber napad na kolonijalni cevovod’’.

,,Tokom ekstremne međunarodne krize, masovni ruski sajber napad na celokupnu američku električnu mrežu pre izbijanja konvencionalnog ili nuklearnog rata verovatno će odvratiti ili poraziti SAD agresijom sive zone umesto ili pre izbijanja ,,stvarnog rata’’: u skladu sa ruskom vojnom doktrinom sajber ratovanja.

U dokumentu se takođe kaže da je Kina takođe spremna da pokrene ,,masovni sajber napad’’ na Ameriku pre konvencionalnog rata, upozoravajući da su se kineski komunistički agenti ugradili u svaki nivo američkog istraživanja i razvoja vezan za električnu mrežu.

,,Kina ima novac, nacionalnu mrežu laboratorija, obučeno osoblje i stratešku potrebu za razvojem najkvalitetnijeg sajber – oružja sposobnog da ozbiljno naruši električnu mrežu širom Sjedinjenih Država’’, navodi se u dokumentu.

,,Kineska dijaspora u SAD postavila je potencijalne kineske agente u praktično svaki deo inženjeringa i istraživanja i razvoja povezan sa električnom mrežom’’.

Na stranici 13, dokument upoređuje ,,sajber – oružje’’ sa Kovid 19.

MARIO ZNA OTKRIVA VEŽBU OPERATIVNE JEDINICE EMP ,,BLACKOUT WARFARE”! OVO POTVRĐUJE VAŠE STREPNJE!

Najvažniji deo faze pripreme je izrada zlonamernog softvera koji će se koristiti. Sajber oružje je slično biološkom virusu. Virus kao što je Kovid 19 ima dva osnovna elementa. Prvo, RNK koja se ubrizgava u ćeliju omogućavajući joj da izazove replikaciju samog virusa. Drugo, put (vektor) mora biti dostupan za prolazak RNK u ciljnu ćeliju. Bilo koji malver za sajber oružje takođe ima dve ključne komponente.

Prvo je ,,korisni teret’’. To se odnosi na računarski kod koji će izvršiti operacije zlonamernog softvera. U Stuknetu je softver za korisni teret bio odgovoran za nanošenje štete centrifugama u Natanzu u Iranu. Drugo, ,,Vektor’’. Ovo se odnosi na ,,eksploataciju’’ koja će se koristiti za ubrizgavanje štetnog koda u ciljni informativni sistem. Eksploati su ,,greška’’ u operativnom sistemu, aplikacijama ili povezanim uređajima kojima upravlja firmver. Može se iskoristiti za neprimetno uvlačenje u korisni teret.

Važno je napomenuti da je dokument objavljen samo nekoliko dana pre primene simulacije sajber rata ’Poligon’.

I uprkos činjenici da dokument BlackOut Varfare upozorava na napad Rusije, zemlja zapravo predvodi vežbu VEF-a Sajber Poligon, koja ima za cilj simulaciju glavne ,,sajberpandemije’’ lanca snabdevanja koja bi potencijalno mogla ,,srušiti čitav sistem’’.

Šta bi moglo da pođe po zlu?

CEO DOKUMENT PROČITAJTE ISPOD OVOG TEKSTA

Blackout Warfare PDF via Dr… by All News Pipeline

 

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

O uredniku

Arkadije Jakšić