Sve vesti Svet

OVO SE NEĆE SVIDETI VATIKANU! NADBISKUP CARLO MARIA VIGANO POZIVA VERNIKE DA SE UJEDINE PROTIV GLOBALIZMA I OSLOBODE SVET OD TIRANIJE

Pisao Elena Vuk

Nadbiskup Carlo Maria Viganò pozvao je katolike, hršćane i ljude dobre volje da se ujedine protiv mračnih sila globalizma.

Nadbiskup Viganò poslao je The Gateway Pundit-u svoj video i Apel za antiglobalističku alijansu.

Nadbiskup Viganò podelio je ovaj dirljivi tekst i video sa The Gateway Pundit u sredu.

Video i tekst su međunarodni poziv za stvaranje antiglobalističkog saveza kako bi se porazile zle elite koje žele porobiti slobodne muškarce i žene i promovisati “Religiju čovečanstva koja poništava veru u Hrista”.

Od Nadbiskupa Viganò-a(ukratko):

“Ova antiglobalistička alijansa moraće okupiti nacije koje nameravaju izbeći pakleni jaram tiranije i potvrditi vlastiti suverenitet, formirajući sporazume o međusobnoj saradnji sa nacijama i narodima koji dele njihove principe i zajedničku čežnju za slobodom, pravdom, i dobrotu. Moraće osuditi zločine elite, identifikovati odgovorne, prijaviti ih međunarodnim sudovima i ograničiti njihovu preteranu moć i štetan uticaj. Moraće sprečiti delovanje lobija, pre svega borbom protiv korupcije državnih službenika i onih koji rade u informatičkoj industriji, te zamrzavanjem kapitala koji se koristi za destabilizaciju društvenog poretka.”

(…)

“Celo pitanje pandemije ključno je za Veliki Reset, a protiv potonjeg se moramo boriti. Mislim da je u ovom trenutku najprikladnije stvoriti pokret naroda koji okuplja, u Antiglobalističkom savezu, katolike, hršćane i ljude dobre volje. Ovo je moj prvi apel u tom smislu.

…Ako je napad globalan. Odbrana takođe mora biti globalna. ”

Pogledajte njegov dirljiv poziv na jedinstvo, hrabrost, snagu i veru!

Ceo tekst poruke Nadbiskupa Vigano-a:

NultaTačka