Srbija Sve vesti

2 GODINE MASKIRANI DR BELOJEVIĆ PRIZNAO: VAKCINACIJOM SMO PRODUŽILI OPSTANAK VIRUSA

2 GODINE MASKIRANI, DR BELOJEVIĆ PRIZNAO: VAKCINACIJOM SMO PRODUŽILI OPSTANAK VIRUSA

Jedan od najvećih, prvih ili kako se kaže ranih paničara, doktor koji je na početku korona histerija širio dezinformacije i predviđao masovne smrtne ishode zbog COVID-a, takođe poznat i kao predmet za ismejavanje zbog svojih pojavljivanja ispod maske i vizira dr Belojević izjavio je sada da je potrebno da se izložimo virusu kako bi ga pobedili.

Do kraja godine koroni je odzvonilo. Dajem milion dolara za to, rekao je pre devet meseci na K1 televiziji prof. dr Goran Belojević. Danas je poslednji dan decembra, a omikron soj korone bacio je na kolena pola planete.

Da li ga je korona nadmudrila, profesor odgovara u „Uranku“:

– Razlika između kovida i španske groznice je u tome što za groznicu nije bilo vakcine. Napravili smo sebi medveđu uslugu jer smo vakcinacijom produžili opstanak virusa. Vakcinacija se ne sprovodi u vreme pandemije – kazao je profesor Belojević.

NESTOROVIĆ: DECA SU NA UDARU PEDOFILA, TO JE POSLEDICA ZAPADNJAČKOG SISTEMA

– Da bi se neko vakcinisao moramo biti sigurni da u sebi ne nosi virus. Samo PCR negativne osobe trebalo bi da prime vakcinu. Mi sada imamo situaciju da se masovno vakcinišu i osobe koje nose virus u sebi, a da to ne znaju, i time bacamo vodu na plamteće ulje – istakao je on.

– Sve pandemije okončava priroda, nijedna nije zaustavljena vakcinacijom. Priroda će učiniti svoje ali ne smemo joj otežavati. I dalje stojim pri svom mišljenju koje sam izneo pre godinu dana da pandemije ne bi bilo da je primenjena masovna preventiva probioticima.

Napisao sam i naučni rad na tu temu. Probiotici se mogu dati svima, od beba do najtežih bolesnika. Jedna kapsula dnevno je dovoljna – kazao je dr Goran Belojević i doda da je vakcinacija veštački put, a probiotici prirodni.

Dao je dr Belojević savet da bi trebalo da se izložimo virusu ali kontrolisano.

– Ovako kako ja to radim, sa barijerom, sa maskom i vizirom. Tako virusu ne dozvoljavate da vas savlada i nećete se izložiti velikoj količini virusa. Morate se izložiti da biste stekli otpornost, prirodno ili veštački. Ja sam uvek za prirodni put. Ovako kako ja to radim – naglasio je dr Belojević i dodao da novi sojevi korone neće biti slabiji, ali će naš organizam biti otporniji.

Belojević i dalje ostaje komedija koju je izrodila korona, e sad na vama je da odlučite da li da se smejete ili da plačete.

OVO SVI ČEKAJU! NOVOGODIŠNJA EMISIJA SA SPECIJALNIM GOSTIMA U BUNKERU KOD MARIO ZNA!

NultaTačka/K1