O Nama

Nulta Tačka je prvobitno osnovana 2019. godine kao prezentacioni vebsajt jedne nezavisne produkcije koja je se od samog starta susrela sa “novim normalnim” u šta spadaju pritisci cenzure, represije i lažnih vesti. Našu produkciju kao i sam vebsajt pokrenuo je Mario Bojić, današnji vlasnik, glavni urednik i producent.

U to vreme kada je Nulta Tačka počela sa radom pored obaveštenja tekstovi su bili fokusirani na važne događaje u celom svetu, kako političke tako i medijske događaje koji su svojim rado vrlo uticali i motivisali danas već grupu od 10 stalnih saradnika naše kuće. Ne tako dugo od početka rada portala Nulta Tačka, naša tada skromna ali jaka redakcija susrela se sa masovnim udarima DDOS napada koji su bili upućeni na našu adresu od strane trećih lica koja su za cilj imali da sluše višemilionsku čitanost građana Srbije ali i regiona te smo bili primorani, i hvala “njima” na tome što su nas baš u to vreme motivisali da radimo još više.

Danas, Nulta Tačka iza sebe ima profesionalne web developer-e, stručnjake za cyber bezbednost, pravne timove koji svojom profesionalnošću garantuju kako našu, tako najpre i vašu bezbednost pri boravku na našem portalu što svakako jeste jedinstven slučaj.

Ovo je naš početak, kraj je vrlo daleko, budite spremni na širenje u svakom smislu te reči. Hvala vam na poverenju, vaša Nulta Tačka.

AGENCIJA ZA PROIZVODNJU TELEVIZIJSKOG PROGRAMA “NULTA TAČKA”