Sve vesti Svet

40% BRITANACA ŽELI DA NOSI MASKE ZAUVEK A NEVAKCINISANIMA ŽELE TRAJNU ZABRANU PUTOVANJA

40% BRITANACA ŽELI DA NOSI MASKE ZAUVEK A NEVAKCINISANIMA ŽELE TRAJNU ZABRANU PUTOVANJA
Pisao Elena Vuk

Nova anketa otkriva da 40 posto Britanaca želi da se zakonski donese obaveza za maske i to zauvek, dok gotovo polovina smatra da bi nevakcinisanim osobama trebalo trajno zabraniti strana putovanja.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

„Novo istraživanje Ipsosa MORI-ja za Economist sugeriše da veliki procenat Britanaca veruje da bi brojna ograničenja zaključavanja trebala ostati„ trajno “, uključujući noćni policijski čas (19%), putnički karantin (35%) i maske za lice ( neverovatnih 40%!), ”izveštava LockdownSceptics.

„Više od 40% Britanaca takođe veruje da samo onima koji su vakcinisani protiv Covid-a i koji to mogu dokazati, treba omogućiti putovanje u inostranstvo (opet„ trajno “).“

Drugim rečima, gotovo polovina Britanske populacije nikada ne želi i misli da oni koji nisu primili vakcinu, trebaju zauvek ostati pod de facto blokadom.

To će biti muzika za uši vladinom savetniku i doživotnoj članici Komunističke partije Suzan Miči( Susan Michie ), koja je na pitanje koliko dugo trebaju ostati na snazi obavezno socijalno distanciranje i maske, odgovorila “zauvek”.

Više od petine Britanaca takođe je “vrlo nervozno” zbog ukidanja postojećih ograničenja zaključavanja, koje bi se trebalo završiti 19. jula.

Rezultati ankete još jednom podvlače kako su bihejvioralni psiholozi bili toliko uspešni u zastrašivanju Britanske javnosti u apsolutno podaništvo.

Kao što već svi znamo, kao i u Britaniji tako i svugde po svetu, naučnici koji deluju kao vladini savetnici priznali su da koriste „totalitarne“ i „neetične“ metode ubacivanja straha u stanovništvo kao sredstvo za plašenje da bi poštovali pravila zaključavanja.

Komentare su dali članovi naučne grupe za pandemijsku gripu o ponašanju (SPI-B), pododbora naučne savetodavne grupe za hitne slučajeve (SAGE), vladine glavne savetodavne grupe.

Naučnici su priznali da su za javnost preuveličavali rizike od COVID-a i da su koristili „distopijske“ metode „kontrole uma“ kako bi ljude učinili plašljivim nego što su to trebalo biti.

Kao što pokazuju rezultati anketa, ovo je dovelo do velikog broja stanovništva koji su razvili oblike PTSP-a( PostTraumatski Stresni Poremećaj ) nateravši ih da pomisle da život više nikada neće biti isti.

U međuvremenu, Britanska politička i slavna elita i dalje vidljivo krše ista ona pravila koja agresivno zahtevaju od svih ostalih.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”