Sve vesti Svet

Američka država usvojila zabranu kovid propusnica

Američka država usvojila zabranu kovid propusnica

BOIS, Ajdaho (KMVT/KSVT) – U četvrtak je Ajdaho doneo zabranu korišćenja vakcinalnih pasoša.

U saopštenju objavljenom KMVT-u, republikanci iz Predstavničkog doma rekli su da je zabrana donesena kako bi se „osiguralo da svi stanovnici Ajdahoa, bez obzira na status vakcinacije, mogu pristupiti državnim službama, zgradama ili radnim mestima“.

OVO ĆE DA PUCA DO KIJEVA! BELI U BUNKERU KOD MARIO ZNA

„Naša vlada postoji da bi služila svakom stanovniku Ajdahoa – bez obzira na medicinske izbore koje naprave“, rekao je pomoćnik lidera većine Džejson Monks (R-Meridian). „Ovaj predlog zakona će obezbediti da naša vlada bude svima podjednako dostupna. Zakonodavna vlast je apsolutno jasno stavila do znanja da nećemo dozvoliti vakcinalne pasoše ili naloge za obaveznu vakcinaciju u Ajdahu; ovaj set pravila tu politiku kodifikuje u zakon”.

https://nultatacka.rs/ukr

ajinski-vojnik-zapretio-srpskom-kamiondziji/

Predlog zakona 708, koji bi sprečio državu Ajdaho da zahteva dokaz o vakcinaciji da bi se dobio pristup državnim uslugama i objektima. Takođe se navodi da pojedinci neće morati da daju dokaz o vakcinaciji ili negativan test da bi se prijavili ili dobili usluge koje pruža država, bili angažovani ili zadržali posao u državi Ajdaho.

Nulta Tačka/KMVT