Sve vesti Svet

AMERIČKE KAMIONDŽIJE FORMIRAJU PROTESTNI KONVOJ OD KALIFORNIJE DO VAŠINGTONA (VIDEO)

AMERIČKE KAMIONDŽIJE FORMIRAJU PROTESTNI KONVOJ OD KALIFORNIJE DO VAŠINGTONA (VIDEO)

Američke kamiondžije se spremaju da slede vođstvo svojih kanadskih kolega i da protestuju u konvojima od Kalifornije do Vašingtona.

Grupa na Fejsbuku za protest protiv obavezne vakcinacije već je okupila preko 50.000 ljudi.

Mnoge američke kamiondžije pridružile su se u znak solidarnosti sa Kanađanima, koji su formirali 45 milja dug konvoj od 50.000 kamiondžija koji je krenuo ka Otavi u znak protesta protiv vladinog naloga za obaveznu vakcinaciju protiv virusa Covid za vozače koji prelaze granicu SAD-Kanada.

„Mi smo deo mnogih velikih grupa koje veruju u naše očeve osnivače. Verujemo da svako ima svoj glas. Podržavamo našu slobodu. Pomozite nam da širimo vest o ovoj grupi i svi zajedno možemo da ovo učinimo boljim mestom. Bože blagoslovi Ameriku“, stoji u opisu grupe.

ŠTA POKREĆE UM TEHNOKRATE? (VIDEO)

„Samo znajte da je Amerika sledeća. Upozorili smo vas na vreme, sve smo vas upozorili“, rekao je čovek po imenu Brajan Von D u video snimku objavljenom u grupi. „Završili smo sa nalozima. Završili smo sa vladom koja nam govori šta da radimo”.

Mnogi Kanađani su takođe objavili svoju podršku američkom konvoju u grupnoj diskusiji.

„Ja sam predstavljao grupu dok sam bodrio kamiondžije u Rivervjuu, NB Kanada juče! Svi su bili veoma zahvalni američkim kamiondžijama koji su prešli da pokažu podršku. Ja i moja američka zastava smo čak dospeli u vesti!“ napisala je pristalica po imenu Keti Ričardson.

Grupa još nije objavila datum početka rada.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I VEDRAN ZAVIŠIĆ

Nulta Tačka/TheGatewayPundit