Sve vesti Svet

AMERIČKI RADIO VODITELJ HAUARD STERN SRAMNO IZVREĐAO ĐOKOVIĆA

AMERIČKI RADIO VODITELJ HAUARD STERN SRAMNO IZVREĐAO ĐOKOVIĆA

Američki radio voditelj, TV ličnost, glumac i komičar Hauard Stern izneo je niz uvreda na račun Novaka Đokovića.

I do Sterna je stigla ovih dana najaktuelnija sportska priča, oduzimanje vize najboljem teniseru sveta u Australije, ali je Amerikanca više zanimao status vakcinacije igrača.

Tokom emitovanja svoje emisije, Hauard Stern je rekao:

– Taj idiot… Đoković. Džoker, nazvao sam ga Džoker. Kakav je*eni se*onja. Primarno sam za ovog čoveka čuo jer ne želi da primi vakcinu i ide okolo. Moraju da ga je*eno izbace iz tenisa. To je to, zbogom, kazao je Stern. On je go**ar, trebalo bi da ostane bez tenisa. Ne brine ni za koga.

Zamislite primarno je čuo za Đokovića zbog vakcine, a nije čuo da je on najbolji teniser na svetu. Baš obavešten čovek. Čovek koji se hvali svojim neznanjem.

Stern je potom pročitao komentar „Njujork tajmsa“ i pretpostavku da je Novak Đoković pozitivan na korona virus pred Australijan open išao na javne skupove.

– To vam je kao da kažete da je pušenje cigareta lična odluka, i to je tačno. Međutim, nemoj da mi duvaš dim u lice, idiote. Kakav glupan. Samo jedan veliki, glupi teniski učesnik.

Komentarisao je da i vakcina može da bude lična odluka, ali onda je rekao da u tom slučaju mora da ostane kod kuće da ne bi širio zarazu okolo. A opšte je poznata činjenica da vakcinisani takođe mogu da dobiju infekciju i da šire zarazu. Uporedio je to sa pušenjem. Znači po njegovoj logici i pušači bi trebalo da ostanu kod kuće da puše da ne bi širili dim okolo nepušača. Dobra logika i analogija, za nekog ko podržava sistem uprkos svemu.

Stern je u svojoj radio emisiji ugostio najveće svetske zvezde, važi za najpopularnijeg u tom poslu i osvojio je mnoge čuvene nagrade, preko „Bilborda“ do MTV priznanja. Ali takođe u njegovim emisijama se često mogu videti prostitutke, pa čak i beskućnici kojima je dao novac da bi se skinuli pred kamerama. Kada je dobio reakcije javnosti na to, njegov odgovor je bio da je taj beskućnik ipak dobio novac koji inače nema…tako da je ipak učinio dobro delo bez obzira kako to nekome izgleda.

Podsetimo se i kako je Hauard Stern počeo karijeru. Kao Fartman. Kao čovek koji se spušta sa sajli na scenu, okreće svoju pozadinu prema publici i prdi. Izgleda da ovaj put to radi kroz usta.

Howard Celebrates 25 Years Since Fartman Descended on the MTV VMAs | Howard Stern

Fartman (Howard Stern) - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Mnogima će ostati zapamćen samo kao Fartman.

Nulta Tačka