Sve vesti Svet

Andželina Džoli se hvali kako joj deca jedu insekte: “Pojedu cvrčke ko kesu čipsa”

Andželina Džoli se hvali kako joj deca jedu insekta: "Pojedu cvrčke ko kesu čipsa"

Anđelina Džoli je poznata po svojim specifičnim stavovima koje mnogi sa razlogom osuđuju, ali slavna glumica ne obraća pažnju mnogo na komentare i trudi se da sledi svoja pravila ili narativ koji se globalno uvodi.

Gostujući u emisiji “Dobro jutro, Ameriko” otkrila je pojedinosti svog dana, ali i šta njena deca jedu, a informacije koje je podelila sa svetom zgrozile su javnost. Naime, ona je ispričala da njena deca obožavaju bube.

“Uživali su dok su jeli škorpije, naročito Šajlo. Ona voli tarantule i bube. Sva moja deca mogu da pojedu cvrčke kao kesu čipsa, oni su na to navikli. Sada učim kako da im lepše skuvam insekte sa malo začina”, ispričala je glumica.

Video njenog gostovanja proširio se društvenim mrežama, a ni naša javnost nije ostala imuna na njeno gostovanje.

Anđelina je već poznata po tome kako ide po zemljama koje su zahvaćene ratom u propagandne svrhe, snimila je i film koji je govorio o ratnim dešavanjima na nešem prostoru, ali ga skoro niko nije hteo da pogleda.

Holivud je poznat po korišćenju glumaca u propagandne svrhe, od ratom zahvaćenih područja do transdženderizma. Sada su na redu insekti kao buduća hrana za plebs.

Nulta Tačka/B92