Sve vesti Svet

ANKETA: TREĆINA BRITANACA MISLI DA SE PANDEMIJA NIKADA NEĆE ZAVRŠITI

ANKETA: TREĆINA BRITANACA MISLI DA SE PANDEMIJA NIKADA NEĆE ZAVRŠITI

Nova anketa pokazuje da trećina Britanaca misli da se pandemija i sva ograničenja koja nju prate NIKAD neće završiti. 

Da, stvarno.

Skoro dve godine nakon pandemije, anketa YouGov-a pokazuje da „Trećina (33%) Britanaca misli da pandemija Covid-19 nikada neće biti gotova u Velikoj Britaniji, dok samo 4% Britanaca misli da je pandemija već efektivno gotova”.

Još 41 odsto smatra da će proći još najmanje godinu dana pre nego što se pandemija završi, dok 21 odsto misli da će proći više od dve godine.

null

Od uspona Omikron varijante, samo 12 odsto Britanaca misli da im se život vratio u normalu.

Premijer Boris Džonson i dalje lobira da se uvedu dodatna ograničenja za ljude koji žive u Engleskoj uprkos brojnim studijama koje dokazuju da je varijanta Omikron blaža od prethodnih sojeva.

Kao što smo ranije istakli, zvanični podaci iz Engleske pokazuju da je 65% ljudi opisanih kao „Pacijenti sa KOVID-om“ bilo pozitivno na COVID samo nakon što su primljeni u bolnicu zbog nečeg drugog.

Novinarka Alison Pirson, pozivajući se na izvore NHS-a, takođe je otkrila kako je samo 5 odsto bolničkih kreveta zauzeto pacijentima sa COVID-om u Engleskoj i da „ukupna popunjenost bolnica trenutno iznosi 89 odsto“, što je pristojna brojka za NHS zimi.

NOVOGODIŠNJA EMISIJA – Evo šta nas čeka u 2022 godini! SPECIJALNI GOSTI!

Nulta Tačka/InfoWars