Sve vesti Svet

ANTIFA NAPALA DEMONSTRANTE KOJI SU PROTESTOVALI ZBOG TRANSRODNE OSOBE KOJA JE POKAZIVALA SVOJ POLNI ORGAN

ANTIFA NAPALA DEMONSTRANTE KOJI SU PROTESTOVALI ZBOG TRANSRODNE OSOBE KOJA JE POKAZIVALA SVOJ POLNI ORGAN
Pisao Elena Vuk

U blizini Spa centra u Los Anđelesu okupili su se protestanti kako bi izrazili nezadovoljstvo situacijom koja se desila u pomenutom spa centru.

Naime, nakon što je transrodna osoba devojčici pokazala polni organ, desno orijentisane grupe okupile su se ispred spa centra ali ubrzo su odeveni u crno stigle i jedinice AntiFa koje su i ranije obećale da će se suprotstaviti “transfobiji” te započeli nerede i napali okupljene demonstrante.

Video snimci sa subotnjeg skupa ispred Wi Spa-a u području Koreatowna u LA-u pokazuju nekoliko napada i tuča, uključujući muškarca u majici ‘Pokoravaj se Isusu’ kojeg su pripadnici AntiFa srušili na zemlju nakon što su nekoliko demonstranata napadnuti i proterani. Zatim su drugog Evanđelistu udarali i srušili na zemlju nakon što je pokušao da pomogne napadnutom čoveku.

Još jedan snimak prikazuje ženu koja je okružena grupom maskiranih aktivista nakon što joj je oduzet znak i raskomadan u komade. Rugajući joj se pripadnici antifa skidaju joj šešir i sunčane naočare. Ona pokušava da urazumi besnu masu, objašnjavajući da se, iako se ne protivi tome da transrodne žene smeju u spa centar, ona jednostavno ne želi da gleda penise. Tada gomila skandira: “Idite kući, transfobičari.”

U drugom slučaju, mladić koji je sam stajao, uzima biber-sprej nakon što su mu oduzeli i pocepali znak, da bi ga onda četvorica pripadnika paravojne formacijae AntiFa pojurila, bacili su ga na zemlju i nogama šutirali. Tada mu policajci priskaču u pomoć.

Ostali incidenti zabeleženi na video snimcima uključuju napade na muškarca i snimatelja, kao i paru kojem prete i guraju ih dok ih rulja tera da odu.

Policija je stigla na lice mesta nakon izbijanja prepirki, formirajući liniju za razdvajanje grupa. Tada su aktivisti Antife upalili kontejner nasred ulice.

Pripadnici AntiFa su se suočili i sa policijom koja je proglasila nezakonito okupljanje i rasporedila sredstva za kontrolu gomile kako se situacija zahuktavala.

Skup i nasilje koje je usledilo proizašli su iz viralnog video snimka prošle nedelje u kojem se žena suočila sa osobljem Wi Spa, rekavši da je “..zaposleni omogućio biološkom muškarcu da “uđe u žensku svlačionicu i pokaže svoj penis mladim djevojčicama”. Kasnije se požalila u objavi na Instagramu da je “Wi Spa dozvolila muškarcu pristup samo zato što se nazvao ženom. Taj je muškarac bio go, izlažući testise i penis prilepljen sleva nadesno pred mladim devojkama, tinejdžerima i odraslim ženama.”

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Wi Spa se zauzeo za svoju politiku, rekavši da je državnim zakonom zabranjeno diskriminisati korisnike na osnovu rodnog identiteta.

Grupa poznata kao SoCal Antifa i drugi Antifa nalozi na Twitteru pozvali su sledbenike da se pojave na subotnjem skupu kako bi “razbili transfobiju” i “razbili fašizam”.