Srbija Sve vesti

Antiglobalisti Srbije: Prikupljanje potpisa za zabranu “EVRO PRAJDA” ovog vikenda na Adi Ciganliji i u Grockoj!

Antiglobalisti Srbije: Prikupljanje potpisa za zabranu "EVRO PRAJDA" ovog vikenda na Adi Ciganliji i u Grockoj!

Organizacija Antiglobalista Srbije u poslednjih mesec ipo dana obišla je desetine gradova u Srbiji prikupljajući potpise za zabranu održavanja “Evro Prajda” koji je zakazan za sredinu Septembra u Beogradu a koji obuhvata okupljanje pripadnika LGBTQ++ zajednice iz cele Evrope koji će boraviti u Srbiji 7 dana.

Antiglobalisti Srbije koji su prethodnih godina bili jedni od malog broja organizacija koja je stala ispred kovid tiranije i u nekoliko navrata sprečila vlast da uvede strože anticivilizacijske mere sada je kako tvrde iz ove organizacije krenula putem “njihovog” zapadno/globalističkog aktivizma kako bi sprečila dalje moguće poniranje Srbije: “Udaramo ih tamo gde ih najviše boli i to sa njihovim oružjem”- poručili su iz ove organizacije.

Ovo je TREĆI SVETSKI RAT- Stižu HIBRIDNI LJUDI

Ovog vikenda kako su za našu redakciju rekli iz Antiglobalista Srbije prikupljanje potpisa protiv održavanja “Evro Prajda” biće organizovano u Grockoj i to dva dana zaredom (30. i 31. jula u ulici 17. oktobra od 18 do 21h) a narod će moći da svojim potpisom bude deo borbe protiv “Nove normalnosti” koja podrazumeva da gradom paradiraju oni koji uništavaju tradiciju dok uz to ugrožavaju i naciju ali i zdravlje nacije.

Pored Grocke i u Beogradu, preciznije preko puta tržnog centra Ada Mall na Adi Ciganliji skupljaće se potpisi sa jednakim ciljem i pod jednakom organizacijom i to sutra od 09 do 12 časova.

 

Kako saznaje redakcija Nulte Tačke, nakon Grocke prikupljanje potpisa će biti organizovano u Obrenovcu, Somboru, Zrenjaninu a još uvek nije potvrđeno prikupljanje potpisa u Guči u toku festivala trube.

NultaTačka