Sve vesti Svet

Asanž bi mogao biti sledeći Oglasio se Edvard Snouden nakon čudnog samoubistva Džona Mekafija!

Asanž bi mogao biti sledeći Oglasio se Edvard Snouden nakon čudnog samoubistva Džona Mekafija!
Pisao Elena Vuk

Svet je i dalje u šoku nakon saznanja da je tvorac antivursnog softvera 75. godina stari Džon Mekafi izvršio samoubistvo u španskom zatvoru nakon što su vlasti te zemlje odlučile da ga isporuče SAD-u zbog utaje poreza.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Mekafi koji je u nekoliko navrata prozivao “duboku državu” nedavno je i najavio svoju smrt na tviteru rekavši da ukoliko se obesi poput Epštajna to neće biti njegovom krivicom.

Povodom ove vesti, pre nekoliko trenutaka oglasio se i Edward Snouden, bivši radnik CIA-e koji je zbog svojih otkrića morao da prebegne za Rusiju te i dalje ne sme da se vrati za SAD-a.

On je u svom tvitu napisao sledeće: “Evropa ne bi trebala da izručuje one osuđene za ne nasilna dela sudu koji nije fer i zatvorima koji su okrutni. Te osobe su onda sklonije samoubistvu nego ekstradiciji. Džulijan Asanž bi mogao biti sledeći.”

Američko pravosuđe je odavno pod znakom pitanja kao i obaveštajne službe ali i sam vrh države koji se na sve načine trudi da spreči one koji žele da govore, da govore.

Džulijan Asanž je trenutno u britanskom zatvoru pod brutalnim uslovima te se ne zna šta bi bilo gore, da ostane tamo ili da ga izruče na tacni dubokoj državi.

FREE ASSANGE