Sve vesti Svet

Australija beleži porast respiratornog virusa od 963% među ‘pandemijskim bebama’ koje nemaju imunitet

Australija beleži porast respiratornog virusa od 963% među 'pandemijskim bebama' koje nemaju imunitet

Lekari u Australiji su zabrinuti zbog šokantnog povećanja broja beba kojima je dijagnostikovan uobičajeni virus u poslednje tri nedelje.

Zdravstveni radnici kažu da su novorođenčad rođena tokom pandemije Covid-a smeštena na intenzivnu terapiju sa teškim slučajevima gripa, RSV-a i Covid-a.

Grip posebno izaziva pustoš, računajući na mnogo više hospitalizacija dece nego kod Covid-a.

Pedijatar za infektivne bolesti u Dečjoj bolnici u Vestmidu po imenu dr Filip Briton rekao je za Dejli telegraf: „Tokom poslednjih mesec dana videli smo četiri puta više primanja dece u bolnicu zbog gripa nego zbog Covid-a”.

Lekari Novog Južnog Velsa su bili zabrinuti pre tri nedelje kada je za nedelju dana bilo 355 slučajeva RSV-a.

Sada se broj popeo do alarmantnih 3.775 za nedelju dana.

Neki lekari teoretišu da mala deca postaju sve bolesnija zbog nedostatka izloženosti virusima tokom pandemije.

Ovo verovatno neće pomoći situaciji, ali još jedna moguća veza sa nedostatkom imuniteta kod dece mogla bi se preneti od njihovih roditelja.

Pošto eksperimentalna mRNA vakcina protiv Covid-19 nije testirana onako temeljno koliko je trebalo da bude, ljudi sveta su još uvek samo zamorčići u najvećem svetskom naučnom eksperimentu.

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva je u oktobru 2021. otkrila da vakcine protiv Covid-19 inhibiraju prirodnu sposobnost tela da proizvodi antitela, što vakcinisane ljude čini ranjivim na infekciju.

Takođe 2021. godine, lekar iz Ilinoisa pokazao je kako vakcina protiv Covid-a potiskuje adaptivni imuni sistem tela, ostavljajući vakcinisane pojedince podložnijim bolestima i verovatno objašnjava fenomen „prodornih infekcija“.

Regulatori Evropske unije upozorili su u januaru da bi ponovljeni busteri Covid-19 na kraju uništili imuni odgovor onih koji su vakcinisani.

Aleks Džons je pustio video klip o vrhunskom kreatoru vakcine protiv Covid-a, dr. Davidu LV Baueru, koji priznaje da injekcije uništavaju imuni odgovor tela i smanjuju ključna antitela neophodna za borbu protiv bolesti.

„Evo Dejvida LV Bauera, koji vodi program u glavnoj laboratoriji za biološko oružje u Londonu, u Engleskoj, koji je započeo prve vakcine, koji cilja na decu, koji radi ispitivanja na deci“, rekao je Džons. „On proučava njihovu krv da vidi šta se dešava i on vodi projekat. Ovde vam govori da to značajno smanjuje vaš imuni sistem kada ih uzimate, tako da morate imati više vakcina u budućnosti. Pričajte o humanosti!“

Bivši britanski poslanik u Evropskom parlamentu Džejms Friman upitao je na Tviteru zašto je njegova vlada rekla trudnicama da su eksperimentalne vakcine bezbedne „kada podaci Pfizer-ovog ispitivanja pokazuju drugačije“, navodeći australijske „pandemijske bebe“ kao mogući rezultat vakcinacije trudnica.

Nažalost, ovo je samo početak ovog tragičnog trenda.

Istražite oslabljeni imuni sistem dece širom sveta koji će postati glavna svetska priča za nekoliko nedelja ili meseci.

Nulta Tačka/InfoWars