Sve vesti Svet

AUSTRALIJSKA POLICIJA SUZAVCEM NAPALA DECU KOJA NE NOSE MASKE (VIDEO)

Još jedan zastrašujući video snimak iz zatvorene Australije prikazuje policiju kako prska biber sprejom decu jer ne nose maske za lice.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Da stvarno.

Susret sa policijom je očigledno počeo nakon što su klinci uočeni (a verovatno ih je prijavio cinkaroš, potkazivački član javnosti) jer nisu nosili maske u tržnom centru.

Na snimku se vidi kako policija stavlja lisice na više od jednog deteta, dok devojka koja snima video ističe da neki od policajaca, koji vrše hapšenje, čak i ne nose maske.

Situacija zatim prerasta iz svađe u fizički obračun dok deca počinju da vrište od užasa.

Hrabri policajci zatim vuku jednog od malih zlikovaca na zemlju nakon što su ga isprskali biber sprejom kako bi osigurali potpunu poslušnost.

“Isprskali ste biber sprejom 12-godišnjaka!” navodi devojka.

Ovakvi video zapisi sada se svakodnevno pojavljuju u Australiji, gde vlasti nastavljaju da vode smešnu politiku „Zero COVID“ koja zahteva neprestano stalno zatvaranje čitavih regiona zbog nekoliko slučajeva koronavirusa.

Kao što smo naglasili ranije ovog meseca, drugi snimak prikazuje starijeg čoveka koji je pretrpeo srčani udar nakon što ga je policija uhapsila jer nije nosio masku napolju tokom vežbanja.

Vlasti su takođe jasno stavile do znanja da neće oklevati da idu „od vrata do vrata“ kako bi obavili testiranje građana na COVID, da bi ih držali u skladu sa merama.

Kao što smo ranije izvestili, na snimcima sa konferencije za novinare vidi se kako šef policije u Australiji kažnjava čoveka, jer kada su ga vlasti posetile, nije bio kod kuće i izašao je na „svež vazduh“.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”