Sve vesti Svet

Australijski komandos otkriva: Putin u Ukrajini odseca glavu zmiji- dubokoj državi kojom upravlja CIA (VIDEO)

Australijski komandos otkriva: Putin u Ukrajini odseca glavu zmiji- dubokoj državi kojom upravlja CIA (VIDEO)

Bivši potpukovnik specijalnih snaga australijske vojske, Rikardo Bosi, tvrdi da Putin ratom u Ukrajini odseca glavu zmiji. Ukrajina je centar duboke države globalista već 70 godina koju je osnovala CIA, tvrdi Bosi

– Globalisti Hazarske mafije kroz nevladine organizacije pokušavaju da vam skrenu pažnju sa onoga što se zaista dešava u svačijoj domovini. Ukrajina je već decenijama centar globalista i projekta Novog svetskog poretka – rekao je bivši potpukovnik specijalnih snaga australijske vojske.

Bosi dodaje da CIA nije organizacija koja čini dobro u svetu, već 70 godina vršljaju po Ukrajini jer žele da stave svoje šake na njihove resurse.

Za Bosija, Amerika u svemu vidi samo poslovni interes, ali za razliku od biznismena, on ih upoređuje sa pljačkašima koji “samo žele da ukradu”, te navodi sinove Nensi Pelosi, Mita Romnija i Džoa Bajdena koji su optuživani za poslovne malverzacije u Ukrajini.

– Ukrajina je centar duboke države, a Vladimir Putin je pokrenuo Specijalnu operaciju kako bi zmiji odsekao glavu. Jednom kada glava ode, cela zver će pasti – kaže Rikardo Bosi.

Bosi na kraju intervjua poručuje da zaboravite na “brbljanje” o nuklearnom ratu i da Rusija namerava da “okupira svet”.

NultaTačka/Mediji