Sve vesti Svet

AUSTRIJSKA SLOBODARSKA PARTIJA OSUĐUJE OBAVEZNU VAKCINU! PUT KA ZDRAVSTVENOM KOMUNIZMU(VIDEO)

AUSTRIJSKA SLOBODARSKA PARTIJA OSUĐUJE OBAVEZNU VAKCINU! PUT KA ZDRAVSTVENOM KOMUNIZMU(VIDEO)

Obavezna vakcina u Austriji stupila je na snagu u utorak, što je navelo nacionalnog opozicionog lidera da u istorijskom govoru okarakteriše drakonsku meru kao „zdravstveni komunizam“.

Zakon o obaveznoj vakcini nalaže stanovnicima starijim od 18 godina da uzmu eksperimentalnu injekciju mRNA Covida ili se suoče sa velikim kaznama i eventualno zatvorskom kaznom, a vlada neizabranog kancelara Karla Nehammera takođe nameće dvogodišnje dopunske injekcije preko Green Pass-a.

Lider Austrijske Slobodarske partije (Freiheitliche Parti Osterreichs, FPO) Herbert Kikl održao je strastveni govor u parlamentu 20. januara osuđujući odluku vlade da se otvoreno kreće ka komunizmu i „kineskom društvenom modelu“.

Ovom vakcinacijom, dame i gospodo, priprema se put totalitarizmu u Austriji. To nije ništa drugo do uvođenje ZDRAVSTVOG KOMUNIZMA.

Surova je ironija istorije da u cilju borbe protiv kineskog virusa u Austriju uvodimo kineski socijalni model koji karakteriše mnogo toga, ali ne i slobodu i demokratiju.

Totalitarizam: ono što pojedinac želi više se ne računa, računa se samo ono što je dobro za mase, a šta je dobro za mase u budućnosti će diktirati odabrani stručnjaci.

Ministar zdravlja Volfgang Muckstein, koji će nam reći šta je dobro za mase, a ko se ne povinuje biće proganjan kao kriminalac. Dame i gospodo, ovo otvara vrata za diletantizam i samovolju u jednakoj meri, i nikada ne može dobiti naše (Slobodarske partije) odobrenje.

Napominjući da se druge evropske zemlje poput Velike Britanije, Danske i Švedske spremaju da odustanu od svih COVID obaveza, u Austriji se mere udvostručuju, uprkos nauci.

Dok svi drugi ukidaju mere, hoćete da naterate sve od 18 godina do prabake da prime iglu. Ovo je zaista deo ludila koje danas ovde uvodite.

Nulta Tačka/InfoWars