Sve vesti Svet

BAJDEN I KINA PARTNERI U NOVOJ LABORATORIJI U VUHANU, SA EcoHelth-om U LOVU NA NOVE REKOMBINOVANE KORONAVIRUSE

BAJDEN I KINA PARTNERI U NOVOJ LABORATORIJI U VUHANU, SA EcoHelth-om U LOVU NA NOVE REKOMBINOVANE KORONAVIRUSE
Pisao Elena Vuk

Istraživači sa Instituta za virusologiju u Vuhanu povezanog sa COVID-19 i EcoHealth Alliance-om osramoćenog istraživača Peter Daszak-a sproveli su novo istraživanje o “rekombinovanim” koronavirusima kod glodara, otkriva nedavno objavljen rad. Navodi se kineski režim, kao i odeljenje za međunarodni razvoj Američkog predsednika Džoa Bajdena kao finansijere i pristalice opasnog posla.

Oktobarski dokument:​​

“Novi potencijalno rekombinovani korona virus glodara sa polibaznim mestom cepanja u spike proteinima”, opisuje kako su istraživači uzorkovali glodare i krtice prikupljene iz divljine radi prevalencije koronavirusa. U godinama koje su prethodile COVID-19, Institut za virusologiju iz Vuhana izveo je slične ekspedicije kako bi prikupio podatke o slepim miševima.

Koristeći prikupljene uzorke, istraživači iz laboratorije u Vuhanu u saradnji sa američkom neprofitnom organizacijom EcoHealth Alliance otkrili su viruse “ubice” za koje su se hvalili da su sposobni za “direktnu infekciju ljudi”.

Novi rad, koji broji istraživače iz sedam kineskih državnih naučnih institucija, uključujući jednu osobu koja je povezana sa Laboratorijom za posebne patogene i biosigurnost Instituta za virusologiju iz Vuhana, autori su tri istraživača EcoHealth Alliance, uključujući predsednika Peter Daszak-a. Zna se od ranije za Daszak-ovu opsežnu vezu sa Komunističkom partijom Kine, što je dovelo do njegovog uklanjanja iz Lancet-ove komisije za COVID-19 zbog sukoba interesa.

“U ovoj studiji testirali smo skoro 300 glodara prikupljenih iz urbanih i ruralnih područja u južnoj Kini”, rezimira svoju metodologiju koja je dala sledeće rezultate:

Ovde smo uzorkovali 297 glodara i krtica, koji predstavljaju osam vrsta, iz tri opštine južne Kine. Izveštavamo o prevalenci korona virusa od 23,3% odnosno 0,7% u Guangzhouu i Guilinu, pri čemu uzorci iz urbanih područja imaju znatno veću prevalenciju koronavirusa od onih iz ruralnih područja. Dobili smo tri sekvence genoma koronavirusa od Rattus norvegicus, uključujući Betacoronavirus (rat coronavirus [RCoV] GCCDC3), Alphacoronavirus (RCoV-GCCDC5) i novi Betacoronavirus (RCoV-GCCDC4). Analiza rekombinacije sugeriše da je postojao potencijalni događaj rekombinacije koji uključuje RCoV-GCCDC4, virus mišjeg hepatitisa (MHV) i Longquan Rl koronavirus pacova (LRLV).

Rekombinacijska analiza sugeriše da je postojao potencijalni događaj rekombinacije koji uključuje RCoV-GCCDC4, virus mišjeg hepatitisa (MHV) i Longquan Rl koronavirus pacova (LRLV). Nadalje, otkrili smo polibazno mesto cepanja, RARR, u šiljcima (S) proteinu RCoV-GCCDC4, koji je dominantan u RCoV”, dodaje se u radu.

Među finansijskim pristalicama ovog lista je nekoliko naučnih tela pod upravom Komunističke partije Kine, uključujući i ona koja su povezana sa vojskom režima. Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) predsednika Džo Bajdena, koja je takođe finansirala deo studije za uzorkovanje terenskih životinja.

JVI.01173-21 by Natalie Winters

NOVOGODIŠNJA EMISIJA- Evo šta nas čeka u 2022 godini! SPECIJALNI GOSTI!

 

Nulta Tačka/TheNationalPulse