Sve vesti Svet

Bajden nije kognitivno sposoban da odgovori Rusima

Bajden nije kognitivno sposoban da odgovori Rusima

Bivši lekar u Beloj kući Roni Džekson rekao je nakon napada Rusije na Ukrajinu, da Džo Bajden nije „kognitivno… sposoban da bude naš predsednik trenutno”.

Aktuelni republikanski kongresmen iz Teksasa dao je komentare na Fox News-u nakon što je Vladimir Putin naredio bombardovanje ukrajinske vojne infrastrukture širom zemlje.

Cela zemlja vidi jasno njegove mentalne kognitivne probleme već duže od godinu dana i većina ljudi zaista nema sumnje da se nešto dešava sa njim – rekao je Džekson.

On nije kognitivno isti kao što je bio i, po mom mišljenju, sada nije sposoban da bude naš predsednik.

Kongresmen je rekao da se 79-godišnjak koji predstavlja Ameriku u trenutku kada treba poslati snažnu poruku, neće se dobro završiti.

Svaki put kada ustane i razgovara sa američkim narodom, ne gleda ga samo američki narod kako govori, već ceo svet, i to je deo problema ovde – rekao je Džekson.

On (Bajden) izgleda umorno, izgleda slabo, izgleda zbunjeno, nekoherentan je i to šalje poruku slabosti širom sveta, a oni to shvataju.

Prošlonedeljna anketa je otkrila da dve trećine Amerikanaca želi da vidi Bajdena kako polaže isti test kognitivne sposobnosti koji je Tramp polagao dok je bio na funkciji.

Tokom konferencije za novinare prošlog meseca, Bajden je naleteo na još jedan sramotan gaf kada je sugerisao da će „manji upad“ u Ukrajinu proći nekažnjeno.

Nastavlja se sajber rat: srušeni sajtovi ruskih medija

Kao što smo ranije istakli, Donald Tramp je postavio pitanje zašto Bajden nije uspeo da se pojavi u javnosti u prvim satima nakon ruskog napada, a Bela kuća je najavila da će se pojaviti tek kasnije popodne.

Mislim da on ne prati, mislim da verovatno trenutno spava – rekao je Tramp.

Nulta Tačka/ZeroHedge