Sve vesti Svet

BBC JE MOGAO DANAS DA ,,PADNE”! EVO KOJA ORGANIZACIJE JE DANAS NAPALA FABRIKU PROPAGANDE I SA KOJIM RAZLOGOM! MEDIJI U SRBIJI SA RAZLOGOM ĆUTE (VIDEO)

Totalitarnoj politici britanske vlade kada je reč o vakcinacji protiv COVID-a 19 između ostalih protivi se i grupa pod nazivom ,,Official Voice”- zvanični glas. Mnogi poslanici konzervativaca takođe se protive vakcinaciji za tinejdžere ali i vakcinalnim pasošima.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Policajci su se danas doslovno borili sa demonstrantima protiv vakcinacije koji su pokušali da uđu u zdradu BBC-ja u Londonu.

Snimci objavljeni na Twitteru prikazuju grupu ljudi koja pokušava da se probije do ulaznih vrata BBC-ja u White Citiju u zapadnom delu Londona, a sprečavam ih grupa uniformisanih policajaca.

Demonstranti su kako se navodi bili iz grupe ,,Official Voice” grupe koja veruje da bi pojedinac trebalo da odluči da li će se vakcinisati ili ne i koja se bori protiv pritisaka vlade na organizacije i ljude. Metro policija je za novine The Sun izjavila: ,,Svesni smo grupe demonstranata koji su pošto su krenuli iz Sheperds Bush Greena oko 13, sati sada okupljeni ispred poslovnog prostora u Wood Laneu. Nije bilo hapšenja ali policajci su i dalje tu i nastaviće da prate situaciju.

Demonstracije su usledile nakon što je premijer Boris Džonson preložio da se uvede  zakon da noćni klubovi dozvole pristup samo onima koji su revakcinisani.

50 konzervativnih poslanika zapretilo je da će glasati protiv tog zakona BBC je danas bio meta najpre zbog svoje vakcinalne propagande i promovisanja kršenja ljudskih i građanskih prava.

Ono što je interesantno jeste svakako to što ni jedan medij u Srbiji ovo nije preneo, verovatno strahujući da će inspirisati i deo našeg naroda da uradi sličnu stvar.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”