Sve vesti Svet

BIL GEJTS ČESTITAO SVOJIM PRIJATELJIMA KINEZIMA SREĆNU LUNARNU NOVU GODINU (VIDEO)

BIL GEJTS ČESTITAO SVOJIM PRIJATELJIMA KINEZIMA SREĆNU LUNARNU NOVU GODINU (VIDEO)
Pisao Elena Vuk

Za ostatak sveta, Kina je najverovatnije proizvela virulentni soj koronavirusa u jednoj od svojih laboratorija, omogućila mu da pobegne i zarazi svet, a zatim ga pokušala sakriti pre nego što je ostvarila ogroman profit od nastale pandemije. Ne za Bil Gejtsa.

Za Gejtsa, komunistička država je uradila samo „odličan posao“.

U snimljenoj poruci u kojoj želi “svima u Kini, veoma srećnu lunarnu Novu godinu”, Gejts je rekao da “Baš kao što tigar simbolizuje vitalnost i zdravlje, naša fondacija je nastavila rad tokom prošle godine.”

Nastavio je on:

„Nedavna zabrinjavajuća i vrlo zarazna varijanta Omicrona znači da pandemija COVID-19 još nije gotova. Od početka pandemije, Kina je naporno radila ne samo da obuzda virus, već je doprinela i smanjenju jaza u kapitalu podržavajući druge zemlje s mnogo različitih zaliha, uključujući odlične vakcine.”

Ako pod “podržavanje” Gejtsu znači “prodaja uz ogroman profit”, onda da, odličan posao!

Gejts je nastavlja: „Takođe sam bio oduševljen kada sam čuo vest da je u junu SZO priznala izuzetan uspeh Kine u pobedi protiv malarije, proglasivši zemlju zvanično slobodnom od ove bolesti.

Zaključio je: „Kao i mnogi od vas, verujem da svet može postati bolji. I znam da su inovacije i saradnja ključni za postizanje toga. Radujem se što ću ponovo moći da otputujem u Kinu, da vidim sve vas i ovaj rad, lično. Ali za sada vam želim divan praznik i veoma zdravu i srećnu novu godinu.”

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI VIDEO NA KANALU MARIO ZNA!

Nulta Tačka/InfoWars