Sve vesti Svet

BIL GEJTS I DŽORDŽ SOROŠ SE UDRUŽUJU DA KUPE KOMPANIJU ZA PROIZVODNJU TESTOVA

Milijarderi i ,,fejk” filantropi blizu su kupovine kompanije koja je uspela da razvije desetominutni test za COVID 19 .

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Smatra se da su se osnivač Majkrosofta, Bil Gejts i Džordž Soroš udružili u dogovoru za kupovinu Malogic-a, kompanije sa sedištem u Velikoj Britaniji koja je razvila desetominutni test na koronavirus, prenosi The Telegraph.

Njihov konzorcijum će navodno uložiti skoro 30 miliona funti u Mologic kako bi se fokusirali na razvoj jeftinih testova za tropske bolesti poput denga groznice i rečnog slepila. Osnovna 2003. godine, kompanija je trenutno u vlasništvu Foresight LLP i Calculus Capital.

,,BLACKOUT WARFERE”! MARIO ZNA OTKRIO NACRT PLANA ODBRANE AMERIKE KOJI UKLJUČUJU POTPUNO ZAMRAČENJE!

Britanski mediji ranije su izvijestili da će grupa filantropa, uključujući Gatesa i Sorosa, nadoknaditi posljedice odluke britanske vlade da smanji ovogodišnju potrošnju na prekomorsku pomoć sa 0,7 posto nacionalnog dohotka na 0,5 posto.

Iako je kompanija za svoje testove dobila CE znak (Conformite Europeene), oni još uvek nisu odobreni za upotrebu u Velikoj Britaniji ili SAD-u. Vlada Ujedinjenog Kraljevstva ranije je dala Malogic-u 1 milion funti za izradu testova.

Manje je ovde bitna vlada Velike Britanije, ovde je bitan cilj Soroša i Gejtsa čije ulaganje govori o tome da će ovo čini se potrajati još neko vreme.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”