Sve vesti Svet

BIL GEJTS MISLI DA JE OSLOBOĐEN SUMNJI NAKON SMRTI DŽEFRIJA EPŠTAJNA- FILANTROP I PROROK DAO JE NESPRETAN ODGOVOR KADA JE SUOČEN SA PROŠKLOŠĆU KOJU JE DELIO SA POKOJNIM PEDOFILOM

Ovo je bilo čudno.

Jezivi Bill Gates dao je bizaran odgovor kada se suočio sa svojom vezom sa pokojnim pedofilom Džefrijem Epštajnom.

„Imali ste brojne sastanke sa Džefrijem Epštajnom, koji je, kada ste ga upoznali pre 10 godina, bio osuđen za izazivanje prostitucije maloletnika“, rekla je Woodruff. „Šta ste znali o njemu dok ste se sastajali s njim, kako ste sami rekli u nadi da ćete prikupiti novac?“ Judy Woodruff iz PBS-a pitala je u utorak Bila Gejtsa.

„Znate, večerao sam s njim“, rekao je Gates. „Žao mi je što sam to učinio. Imao je veze sa ljudima za koje je rekao da će doprineti globalnom zdravlju, što je moj interes. U tom pravcu ne ide ni približno dovoljno filantropije. Ti sastanci su bili greška. Nisu rezultirali onim što je on tvrdio i ja sam ih presekao”, rekao je Gates.

„Znate, to je bilo odavno. Dakle, nema ništa novo u tome”.

„Prijavljeno je da ste se s njim sastajali više godina, a bilo je i nekoliko sastanaka. Šta ste uradili kada ste saznali za njegovu prošlost?” pitala je Woodruff.

Gejts je počeo da se vrpolji.

„Rekao sam da mi je žao što sam večerao sa njim i nema ništa, apsolutno ništa novo u vezi toga“, rekao je Gates.

“Ima li pouke za vas, za nekoga ko ovo gleda?” upitala je Woodruff.

Ovde su stvari postale zaista neprijatne.

„Pa, on je mrtav, pa ummm, znate, generalno, uvek moraš biti oprezan. I znate da sam veoma ponosan na ono što smo uradili – veoma ponosan na rad fondacije. To je ono zbog čega ustajem svaki dan i na šta se fokusiram”, rekao je Gates.

VIDEO:

Nulta Tačka/GatewayPundit

O uredniku

Milena Stojakovic