Svet

BIL GEJTS NA ONLINE DAVOSU: DA BI SE SAČUVALA EKOLOGIJA UVODIĆE SE TAKSE – POTREBNA JE AGRESIVNA POLITIKA

BIL GEJTS NA ONLINE DAVOSU: DA BI SE SAČUVALA EKOLOGIJA UVODIĆE SE TAKSE - POTREBNA JE AGRESIVNA POLITIKA

Dok su mnogi opravdano odsutni od trenutnih dešavanja na Svetskom Ekonomskom Forumu zbog bezbroj zavera koje se sprovode nad narodom kod Klausa Švaba se već pečatira “Veliki Reset”.

Silni govornici, političari i globalisti razgovaraju o tome dokle su došli sa sprovođenjem nove normalnosti no kako uvek biva jedan od gostiju koji učestvuje u razgovorima se ističe a ko bi to bio nego čovek koji je umešan u sve, Bil Gejts.

BIL GEJTS UPUTIO UPOZORENJE VLADAMA ŠIROM SVETA: U BUDUĆNOSTI NAS ČEKA JOŠ GORI VIRUS, SPREMITE PARE

Nakon najave da će korona virus oslabiti ove godine te da države moraju da se spreme za još gore viruse u budućnosti, Gejts je na panelu govorio o ekološkoj budućnosti planete i zemalja koje po njemu moraju da učestvuju u njenom spašavanju.

Na pitanje domaćina, da li će biti moguće i koliko će koštati da se zemlje prebace sa trošenja fosilnih goriva na zelenu energiju Gejts je imao odgovor koji jasno implicira nove restrikcije nad globalnom populacije: “Bogate zemlje će morati da imaju centralnu ulogu, moraće u nekim slučajevima da se uvode “karbonske takse” kako bi se pospešila potražnja za “čistim proizvodima” i samo ako se to bude sprovodilo na dovoljno agresivan način ekonomije će moći da izdrže”- rekao je između ostalog Bil Gejts

NultaTačka