Sve vesti Svet

BIL GEJTS ODRŽAO GOVOR NA SASTANKU MILIJARDERA! FOKUS JE POTPUNO PREUSMEREN NA ,,KLIMATSKE PROMENE”!

Bil Gejts je danas rekao svojim kolegama milijarderima da je potrebno da se učini mnogo više u borbi protiv klimatskih promena, obraćajući se na godišnjoj konferenciji u Sun Valley-u u Ajdahu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

S obzirom da su mnogi nejgovi kapetani industrije, zabave i tehnologije doleteli privatnim avionom, Gejts im je rekao da je problem već tu.

U užurbanom privatnom avionskom prometu u utorak je američka Federalna vazduhoplovna uprava uvela ograničenje za kontrolu letenja, privremeno zabranivši poletanje drugim avionima sa zapadne obale zemlje do Mičigena i Kande.

MARIO ZNA O DOGAĐAJU KOJEG JE ORGANIZOVAO KLAUS ŠVAB I GAŠENJU INTERNETA! CYBER POLIGON!

Gejts je u prošlosti branio svoju upotrenu privatnih aviona, insistirajući da je preuzeo korake koje ublažavaju emitovanje štetnih gasova.

Dok je u februaru promovisao svoju knjiug ,,Kako izbeći klimatsku kafastrofu” Gejts je rekao: ,, Nadoknađujem emisiju ugljenika kupujući čisto avio gorivo i finansirajući filtere za ugljenik ali i finansirajući jeftine stambene projekte. Neverovatno koliko je skupo preći u ,,zeleni” način života i biznisa.

Gates (65) prisustvovao je 37. godišnjem okupljanju bez otuđene supruge Melinde, nakon njihove majske najave o razvodu.

U četvrtak je viđen u šetnji sa Evanom Greenbergom, predsednikom i izvršnim direktorom diva osiguranja Chubb.

Par je uočen u blizini mesta gde su se on i drugi titani tehnologije, medija i industrije okupili na ručku u četvrta, među njima i osnivač facebooka Mark Zuckerberg, izvršni direktor Applea Tim Cook, suosnivač Nike-a Phil Knight i izvršni direktor Amazona Jeff Bezos.

Sun Valley's 'Billionaire Summer Camp' Returns In Person: Sneak Peak | Observer

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

O uredniku

Mario Bojić