Sve vesti Svet

Bil Gejts okupio GERM tim koji vodi UN u zaustavljanju sledeće plandemije

Bil Gejts okupio GERM tim koji vodi UN u zaustavljanju sledeće plandemije

Globalistički promoter vakcina Bil Gejts predstavio je svoj GERM tim, medicinsku agenciju za koju tvrdi da će sarađivati sa Svetskom zdravstvenom organizacijom, koju vode UN na otkrivanju izbijanja i sprečavanju pandemija.

Promovišući tim za globalni odgovor na epidemiju i mobilizaciju u nedavnom videu, Gejts je opisao kako će epidemiolozi identifikovati epidemije i obavestiti SZO „stručnjake za bolesti“, koji bi zatim kontaktirali vlade i preporučili najbolje pravce delovanja.

„Vlade i farmaceutske kompanije će raditi zajedno, spojiti fabrike širom sveta kako bi vrlo brzo dobile dijagnostiku i vakcine bez presedana“, objašnjava Gejts, ne znajući za ogromnu neefikasnost vakcina protiv Covid-a koje nisu uspele da zaustave prenos ili spreče bolest.

„I imaćemo stručnjake za politiku sprovođenja mera koji će se pobrinuti da svaka zemlja ima pravi pristup“, dodao je Gejts u video snimku na Jutjubu.

„Ovaj tim bi održavao svoje veštine svežim, pomažući da se otarase dečije paralize, malarije, morbila i drugih zaraznih bolesti“, opisao je Gejts, očigledno ignorišući izbijanje epidemije dečije paralize u Indiji gde je zemlja za to okrivila neispravne Gejtsove poliomijelitis vakcine.

Gejts je predstavio svoj GERM tim u TED govoru prošlog meseca, predstavivši ga kao jedini način da se zaustavi još jedna globalna pandemija nalik Covid-u.

Drugim rečima, Gejts otkriva digitalnu medicinsku tiraniju koju vodi globalno telo neizabranih medicinskih „stručnjaka“ i birokrata koji će vam reći kada ste bolesni i naterati vas da uzimate vakcine koje vam predlože.

Naravno, Gejts i njegova fondacija bili su od velike važnosti u nedavnom odgovoru na pandemiju u pogledu vakcina, i pripremili su se za to izvodeći vežbe poput „Događaja 201“, koje su simulirale „nekontrolisanu epidemiju korona virusa“ skoro dve godine pre Covid krize.

Poruka Događaja 201 bila je da epidemijama treba da se bave združeno globalne vlade, medicinske vlasti i preduzeća koji se udružuju da bi razvili vakcine i druge terapeutike.

MARIO ZNA i MILAN MARJANOVIĆ- Budite spremni na SVE- Srbija nema zaštitu od HAKERSKIH napada

Nulta Tačka/InfoWars