Sve vesti Svet

BIL KLINTON HOSPITALIZOVAN SA INFEKCIJOM! MEDICINSKI TIM I NJEGOVI SARADNICI NE OTKRIVAJU OD ČEGA BOLUJE!

Bivši predsednik SAD-a Bil Klinton hospitalizovan je u utorak uveče sa infekcijom koja kako naglašavaju američki mediji nije povezana sa COVID-om.

,,U utorak uveče, Klinton je primljen u Medicinski centar UCI radi lečenja od infekcije koja nije povezana sa kovidom”, rekla je za medije Klintonova portparolka Angela Urena u izjavi koju je dala protekle večeri. ,,Trenutno se oporavlja”.

Rojters je potvrdio da je Klinton primljen u Medicinski centar UCI u Irvinu, Kalifornija (okrug Oranž).

Urena je za Fox News podelila medicinski izveštaj kojeg su izdalidoktori Alpesh Amina i Lisa Bardack.

,,Predsednik Klinton je odveden u Mediciniski centar UC Irvin gde mu je dijagnostikovana infekcija”, napisali su lekari. ,,Primljen je u boljnicu na pomno proaćenje. Do daljenjeg ostaje u bolnici radi stalnog praćenja.

Medicinski tim sa sedištem u Kaliforniji u stalnoj je komunikaciji kako kažu sa Klintonovim medicinskim timom u Njujorku, uključujući i njegovog kardiologa, Nadamo se da će se uskoro vratiti kući.

Interesantno je što mediji, zajedno sa lekarima koji se staraju o Bilu Klinotnu, konstantno ponavljaju reč ,,infekcija” ali ne pominju koja je infekcija u pitanju što otvara mogućnosti ka sumnji u njihov izveštaj koji možda sakriva pravi razlog Klinotnove hospitalizacije.

NultaTačka/TheGatewayPundit