Sve vesti Svet

Bilderberg 2022: Globalisti se tajno sastaju u Vašingtonu kako bi razgovarali o padu tržišta i kontinuitetu vlade

Bilderberg 2022: Globalisti se tajno sastaju u Vašingtonu kako bi razgovarali o padu tržišta i kontinuitetu vlade

Bilderberg grupa, tajna organizacija koja kontroliše Davos grupu i celokupnu globalističku koordinaciju, sada se tajno sastaje u Vašingtonu.

Obično se svakih nekoliko godina Bilderberg grupa sastaje u Šantiliju u Virdžiniji, koji je izvan Vašingtona, ali ove godine grupa posebno pokušava da zadrži stvarnu lokaciju sastanka u tajnosti.

Geopolitički stožer Rusije i Kine koje se udaljavaju od Zapada je glavni fokus ovogodišnjeg sastanka, navodi se u saopštenju za javnost, ali je možda još zanimljivije to što će Bilderberg grupa takođe govoriti o potencijalnom globalnom finansijskom krahu, posebno o tome kako obezbediti „kontinuitet vlasti” usred preokreta u privredi.

„Osnovan 1954. godine, Bilderberg sastanak je godišnja konferencija osmišljena da podstakne dijalog između Evrope i Severne Amerike“, navodi se u saopštenju za štampu. „Svake godine se između 120-140 političkih lidera i stručnjaka iz industrije, finansija, privrede, akademske zajednice i medija poziva da učestvuju na Sastanku”.

„Oko dve trećine učesnika dolazi iz Evrope, a ostali iz Severne Amerike; otprilike četvrtina iz politike i vlade, a ostatak iz drugih oblasti”.

Počelo suđenje u Donjecku: Hrvatskom plaćeniku preti smrtna kazna

Bilderberg grupa je takođe objavila javnu listu prisutnih, uključujući generalnog direktora Pfizer-a Alberta Burlu, bivšeg generalnog direktora Gugla Erika Šmita, senatora Kirstena Sinema (D-AZ) i direktora CIA-e Vilijama Džej Bernsa.

Globalna bankarska i finansijska industrija takođe su dobro zastupljene na sastanku, prema listi.

Bivši državni sekretar Henri Kisendžer, koji je nedavno izazvao kontroverzu sugerišući da Ukrajina treba da ustupi teritoriju kako bi okončala svoj rat sa Rusijom, takođe će biti prisutan.

Međutim, primetno je da je Ukrajina navedena kao poslednja tema razgovora na sastanku; ukupnom geopolitičkom prestrojavanju – i njegovim ekonomskim posledicama – pridaje se daleko veći značaj.

„Sastanak Bilderberga je forum za neformalne diskusije o glavnim pitanjima“, dodaje se u saopštenju. „Sastanci se održavaju prema pravilu Chatham House-a, koje kaže da učesnici mogu slobodno da koriste primljene informacije, ali ni identitet ni druge informacije o govorniku ili bilo kom drugom učesniku ne smeju biti otkrivene”.

MARIO ZNA i ALEKSANDAR PETROVIĆ- Vučić je u PANICI- Peticija protiv EVRO PRAJDA je USPELA

Nulta Tačka/InfoWars