Sve vesti Svet

BILI SMO U PRAVU! MEJNSTRIM MEDIJI SADA PIŠU O OVOME! EVO KAKO JE FAUČI SA DARPOM FINANSIRAO STVARANJE NOVOG KORONA VIRUSA U VUHANU JOŠ 2018. GODINE

Pisao Elena Vuk

Britanski naučnik Peter Daszak, kojeg finansira Fauči, podneo je zahtev za stipendiju za stvaranje novog korona virusa 2018. godine, otkrila je grupa kritičkih naučnika po imenu Drastic za The Telegraph.

Predlog su Agenciji za napredne odbrambene istraživačke projekte (DARPA) podneli Daszak-ov Savez za ekološko zdravlje( EcoHealth Alliance ) , Institutu za virusologiju u Vuhanu(WIV), Univerzitet u Severnoj Karolini i Duke NUS u Singapuru, prenosi The Telegraph.

Predlog je odbijen, ali slično istraživanje na WIV-u moglo bi objasniti zašto nije pronađen prirodni predak korona-virusa.

Neimenovani stručnjak SZO izjavio je za The Telegraph da će proces u aplikaciji stvoriti „novi niz virusa, a ne 100 posto podudaranje ni sa čim“.

VIŠE OD 900 STRANA DOKAZA O FINANSIRANJU VUHANSKE LABORATORIJE! COVID AGENDA NA IVICI PROVALIJE!

“Zatim bi sintetizirali virusni genom iz kompjuterske sekvence, stvarajući tako virusni genom koji nije postojao u prirodi, ali izgleda prirodno jer je prosek prirodnih virusa. Zatim su stavili tu RNK u ćeliju i iz nje oporavili virus. Time se stvara virus koji nikada nije postojao u prirodi, sa novom “kičmom” koja nije postojala u prirodi, ali je vrlo, vrlo slična, jer je to prosek prirodnih virusa ”, rekao je anonimni stručnjak.

Zahtev za slobodu informacija koji je dao The Intercept otkrio je da je Daszak-ova Alijansa za ekološko zdravlje finansirala Vuhanski institut za virusologiju sa najmanje 599.000 dolara. Savez EcoHealth-a dobio je petogodišnji grant od 666.000 dolara godišnje za pet godina (3,3 miliona dolara) od Američkog Nacionalnog zdravstvenog instituta (NIH).

Fauči je više puta odbijao finansiranje takozvanog istraživanja „dobijanja funkcije“ na WIV-u(Institut u Vuhana).

Juče je Faučijev šef Francis Collins u NIH-u najavio da se povlači krajem godine.

BROD KOJI TONE! FRANCIS COLLINS, DIREKTOR NIH-a, PODNEO JE OSTAVKU NAKON OTKRIVANJA LAŽI O ISTRAŽIVANJU POJAČAVANJA VIRUSA U VUHANU

Mikrobiolog sa univerziteta Rutgers Richard Ebright napisao je na Twitter-u: “Dokumenti jasno pokazuju da tvrdnje direktora NIH-a, Francis Collins-a, i direktora NIAID-a, Entonija Faučija, da NIH ne podržava istraživanje “dobijanja funkcije” ili povećanje potencijala pandemijskih patogena na WIV-u su neistinite. ”

Nulta Tačka/TheGatewayPundit