Sve vesti Svet

Biodiverzitet: genetsko preuzimanje svih živih bića

Biodiverzitet: genetsko preuzimanje svih živih bića

Samoproglašeno „Veliko resetovanje“ Svetskog ekonomskog foruma ima dva aspekta: prvi, da li je radikalna ekonomska transformacija promovisana kao održivi razvoj, odnosno tehnokratija; drugi je radikalna transformacija svih živih bića, uključujući ljude, odnosno Transhumanizam. Veb stranica WEF-a jasno govori o oba.

To me je navelo da opišem ovaj fenomen ovako: „Tehnokratija je za strukturu društva kao što je transhumanizam za one koji žive u tom društvu”.

S obzirom na ovu pozadinu, frontalni napad za sprovođenje Velikog resetovanja počeo je 30. januara 2020. godine kada je Svetska zdravstvena organizacija proglasila pandemiju. Strah i propaganda su naterali ljude da se povinuju ludoj i destruktivnoj politici koja se sprovodi širom sveta, a koju neki naučnici nazivaju „masovnom psihozom“.

Naravno, većinu ovoga znate intuitivno jer to živite više od 2 godine.

Na ovim stranicama ste čuli za Agendu UN-a 21, 2030, Biodiverzitet. Održivi razvoj itd. Borili ste se protiv politika koje su imale za cilj da vas unište, a te bitke i dalje traju.

Dozvolite mi da vam sada kažem šta smo svi propustili što će povezati mnoštvo događaja i reći zašto smo tu gde smo danas.

Dva očevidca i učesnika na prvobitnoj konferenciji Agende 21 1992. godine takođe su učestvovala u Konvenciji o biodiverzitetu koja je vođena paralelno. Napisali su u svojoj knjizi The Earth Brokers iz 1994:

„Ni Brundtland, ni sekretarijat, ni vlade nisu izradili plan za ispitivanje zamki slobodne trgovine i industrijskog razvoja. Umesto toga, napisali su konvenciju o tome kako da ‘razviju’ korišćenje biodiverziteta putem patenata i biotehnologije. (str. 3)

Patenti i biotehnologija? To nije biodiverzitet vaše bake. Nastavili su,

„Konvencija implicitno izjednačava raznolikost života – životinja i biljaka – sa raznolikošću genetskih kodova, što predstavlja genetske resurse. Čineći to, raznolikost postaje nešto čime savremena nauka može da manipuliše. Konačno, konvencija promoviše biotehnologiju kao „neophodnu za očuvanje i održivo korišćenje biodiverziteta“. (str. 42)

VELIKA VEST: Analiza Nemačkog ministarstva zdravlja otkriva da su nuspojave od vakcine protiv COVID-a mnogo veće nego što je prijavljeno

I šokantno su zaključili,

„Glavni ulog koji postavlja Konvencija o biodiverzitetu je pitanje vlasništva i kontrole nad biološkim diverzitetom… glavna briga je bila zaštita farmaceutske i biotehnološke industrije u nastajanju”. (str. 43)

Pažljivo zapazite da vlasništvo i kontrola nad genima nisu bili sporedno pitanje ili manji ulog: to je bio GLAVNI ULOG! Imajte na umu da su glavni akteri bili farmaceutska i biotehnološka industrija u nastajanju.

Ovo predstavlja potpuno drugačiju definiciju biodiverziteta koja je bila neprimetna do velike panike 2020. Sada nam vrišti sa najvišeg vrha planine.

Gledajući sada unazad, ne moramo da se pitamo zašto je Monsanto stvorio globalni monopol na genetski modifikovano seme gde su polagali pravo na vlasništvo nad svime što su dotakli, insistirajući na plaćanju honorara za svako klijalo seme, svuda.

Ne moramo da se pitamo zašto se insekti genetski modifikuju, što navodi skeptične naučnike da pišu radove poput, Genetski modifikovani insekti mogu poremetiti međunarodnu trgovinu hranom.

Ne moramo da se pitamo zašto se životinje genetski modifikuju, kao što su transgena goveda, svinje i koze.

Dalje, zašto bismo se pitali koji je razlog da farmaceutska industrija pokušava da ubrizgava svim ljudima na svetu eksperimentalni lek koji sadrži sintetičku, genski uređenu iRNK koja podstiče šiljaste proteine koji se oslobađaju u naša tela? (Indija je nedavno objavila uporedivu DNK vakcinu).

Ovo nam se dešavalo pred nosom, dok je svačija pažnja bila usmerena na druga pitanja. Ono što smo mislili da su ključna pitanja Agende 21, Agende 2030, Konvencije o biodiverzitetu, itd., zaista su bila prava pitanja, ali nisu bila glavna.

Umesto toga, glavno pitanje je bilo i jeste preuzimanje celokupnog genetskog materijala na zemlji.

Kada je to rešeno, sada je razumljivo zašto je ceo Transhumani pokret preskočio čitav ljudski GMO materijal. Istorijski gledano, transhumanizam je bio samo metafizička filozofija „izgubljena u svemiru“ koja je nastojala da preuzme kontrolu nad čovekovom evolucijom, izbegne smrt i postigne besmrtnost. Danas se pojavio njegov Sveti gral: hakovanje ljudskog genoma da bi se stvorili Humans 2.0.

Avaj, vratimo se na Svetski ekonomski forum koji sebe vidi kao velikog i jedinog spasioca sveta.

U januaru 2021, Evropska akademija za religiju i društvo napisala je Koronavirus i transljudsku budućnost i izjavila:

„Dok je veći deo čovečanstva još uvek usred krize sa korona virusom, veoma uticajni članovi Svetskog ekonomskog foruma imaju plan šta bi trebalo da usledi. Zove se „Veliko resetovanje“ i predviđa istinsku „transhumanističku“ budućnost za sve nas“.

Ovo svakako nije budućnost koju želimo ili za koju smo glasali, ali izgleda kao budućnost koju ćemo dobiti ako ne izbacimo svakog od ovih ludaka iz svih javnih politika.

Stara serija Zvezdanih staza nas je jednom zabavljala nedeljnim predstavljanjem zvezdanog broda Enterprajz: „Poslednja granica… hrabro ići tamo gde nijedan čovek nije otišao”. Pa, evo nas u stvarnom životu, ali ja se, na primer, ne zabavljam.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I NIŠKI PROFA!

Nulta Tačka/Tecnocracy