Sve vesti Svet

BIVŠA RADNICA KOMPANIJE PFIZER KAŽE DA VAKCINA PROTIV COVID-19 IZAZIVA JOŠ VEĆU OSETLJIVOST NA VIRUS (VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Bivša radnica kompanije Pfizer, koja sada radi kao stručnjak za farmaceutski marketing i kao biotehnološki analitičar, pružila je dokaze na javnom sastanku u septembru koji sugeriše da je Pfizer svestan da ove vakcine protiv covid-a mogu uzrokovati da oni koji su vakcinisani budu skloniji zarazi COVID-19 i ostalim infekcijama.

Uzbunjivačica Karen Kingston, bivša radnica komapanije Pfizer, pojavila se zajedno sa advokatom za prava na slobodu medicine Thomas Renz-om koji je izneo podatke na javnom sastanku na turneji ReAwaken America Tour Clay Clark-a.

Ona je izjavila; „Dakle, kada nisu još bili primili vakcinu, njihova stopa zaraze je bila 1,3%, a kada su primili, bila je 4,34%. Poraslo je za preko 300%. Imali su manje infekcije kada nisu imali zaštitu. Dakle, to je problem.”

Lifesite News je objavio:

Kingston-ova je rekla: “Ako ste primili dve doze Pfizer-a, vaša stopa da se zarazite (COVID-19) se vremenom povećava.”

Dovodeći do otkrića koje je biotehnološki analitičar nazvao “super alarmantnim”, izveštaj se bavio isključivo placebo grupom, upoređujući njihovu stopu infekcije u prva četiri meseca, kada nisu imali zaštitu, sa četiri meseca nakon primljene doze Pfizer proizvodom. .

Tokom tog početnog placebo perioda, u dokumentu se navodi da je stopa infekcije ove grupe bila „12,6 slučajeva na 1.000 čovek-godina“, što je jednako stopi infekcije od 1,3%. Nakon njihovih vakcina, bilo je “43,4 slučaja na 1.000 čovek-godina” ili stopa infekcije od 4,34%.

“Dakle, kada im nisu dali vakcinu, njihova stopa zaraze je bila 1,3%, a kada su je dobili, bila je 4,34%. Porastao je za preko 300%”, primetila je Kingston-ova. “To povećanje od 300 posto je korelacija, nije anomalija.”

Tako je rezimirala: „Imali su manje infekcije (COVID-19) kada nisu imali zaštitu (od Pfizerovih proizvoda). Dakle, to je problem.”

Iako korelacija ne dokazuje uzročnost, gledajući relevantne globalne podatke, nalazimo svetski trend visoke stope infekcija, hospitalizacija i smrti među vakcinisanima.

Ovaj fenomen porasta slučajeva koji se javlja u vezi sa visokim unosom vakcina postao je univerzalni trend, dok je takođe postojala korelacija između kampanja vakcinacije protiv COVID-19 i porasta stope smrtnosti od te bolesti.

Rezimirajući nalaze Pfizer-ove studije u samom dokumentu FDA brifinga, Renz je svojoj brojnoj publici uživo objasnio: „Kaže da ako primite vakcinu proizvođača Pfizer, veća je verovatnoća da ćete se zaraziti COVID-om. Verovatnije! To piše upravo tamo.”

 

Nulta Tačka/TheGatewayPundit