Sve vesti Svet

Bivša supruga Gejtsa opisala njegovo prijateljstvo sa Epštajnom: Bio je oličenje zla

Bivša supruga Gejtsa opisala njegovo prijateljstvo sa Epštajnom: Bio je oličenje zla
Pisao Elena Vuk

Melinda Frenč Gejts, bivša supruga milijardera i osnivača „Majkrosofta“, kao i “svemogućeg” filantropa i samoukog virusologa Bila Gejtsa, otkrila je da je prijateljstvo njenog bivšeg supruga sa osuđivanim pedofilom Džefrijem Epstajnom bilo jedan od razloga za razvod.

Bivša supruga jednog od najbogatijih ljudi na svetu navela je da je bilo mnogo razloga koji su doveli do razvoda braka, odgovarajući na pitanje novinara Si-bi-es-a o Gejtsovom prijateljstvu sa Džefrijem Epstajnom.

Nije mi se sviđalo to što se sastaje sa Epštajnom i to sam mu jasno stavila do znanja. I ja sam se jednom srela sa Epštajnom, jer sam htela da vidim o kakvom se čoveku radi i odmah sam zažalila. Bio je odvratan, grozan, bio je pravo oličenje zla. Posle toga sam imala noćne more – rekla je Melinda Frenč Gejts.

Na pitanje da li je Bil Gejts nastavio komunikaciju sa Epštajnom, Melinda Gejts je rekla kako „na sve što se tiče njihovog odnosa, treba da odgovori Bil“.

Američki senator pozvao na ubistvo Putina

Osnivač „Majkrosofta“ poslao je Si-bi-es-u saopštenje u kome je naveo da su „susreti sa Epštajnom bili greška zbog koje žali“.

Džefri Epstajn bio je osuđeni pedofil, koji se navodno ubio u zatvoru dok je čekao novo suđenje za organizovanje lanca pedofilije i trgovine ljudima. Optuženi bogataš dovodio se u vezu sa mnogo poznatih ličnosti, među kojima su Bil Klinton, princ Endrju, Kevin Spejsi…

Melinda Gejts govorila je i o ljubavnoj vezi Bila Gejtsa sa jednom radnicom u „Majkrosoftu“, koja se odigrala 2000. godine, a javno je objavljena 2019. kada je ta kompanija o njoj započela istragu.

Verujem u opraštanje i mislila sam da smo to prevazišli. Međutim, ponekad dođe trenutak kada je dosta i kada shvatite da međusobni odnos nije zdrav i da ne možete da verujete u ono što imate – rekla je Gejtsova.

Na pitanje da li se oseća krivom za razvod, Melinda Frenč Gejts je rekla da je „bila posvećena braku od dana kada su se verili, do dana kada su se razveli“.

Rekla je da ona i njen bivši suprug nisu prijatelji, ali da imaju srdačan odnos i da nastavljaju da rade na zajedničkoj fondaciji.

Nulta Tačka/SputnikNews