Sve vesti Svet

Bivši savetnik Ministarstva zdravlja SAD uporedio vakcine protiv COVIDA sa biološkim oružjem

Bivši savetnik Ministarstva zdravlja SAD uporedio vakcine protiv COVIDA sa biološkim oružjem

Bivši savetnik za zdravstvo i socijalne usluge uporedio je mRNK injekcije sa „biološkim oružjem“.

Dr Pol E. Aleksander, stručnjak za epidemiologiju koji je služio kao viši savetnik za politiku COVID pandemije u Ministarstvu zdravlja nakon što je radio za Svetsku zdravstvenu organizaciju, takođe je rekao da svaka pojedinačna politika zatvaranja nije uspela u svom cilju da zaustavi široko rasprostranjeno prenošenje Covid-19.

„Ako želite da danas stvorite biološko oružje koje može da naškodi i sporo ubija populaciju, rekao bih vam da donesete ove mRNA genske platforme upravo ovakve“, rekao je on. “Tačno kako je ovo napravljeno, donesi”.

„Ovo je za mene biološko oružje koje je oslobođeno i ja imam obuku o biološkom terorizmu u svojoj prošlosti.

Dr Aleksandar je takođe naglasio da nije bio protiv vakcine, već protiv eksperimentalne vakcine tokom intervjua u emisiji Aleksa Džonsa.

Gledajte sad ovo! Naučnici poručuju da nam više neće biti potrebne COVID vakcine za “borbu” protiv virusa

„…Oni žele da vakcinišu 200+ miliona Amerikanaca na osnovu [probnih] podataka od osam miševa“, nastavio je. „I mi zapravo imamo informaciju da su miševi zaista dobili Covid, tako da je studija propala“.

Istraživač epidemiologije je takođe dodao da javnost ne zna šta se dešava sa FDA, sugerišući da je ta agencija „oteta organizacija“ sa sopstvenim političkim programom.

„Oni ne čuvaju zdravlje i dobrobit američkog naroda“, rekao je on.

Imunitet stada mogao je da se stekne veoma rano tokom pandemije 2020. godine, rekao je, da je prirodnom imunitetu dat veći prioritet umesto masovnim, globalnim zatvaranjima.

Nulta Tačka/InfoWars