Sve vesti UFO

BLJESAK NA JUPITERU MOŽDA JE PROUZROKOVAN “VANZEMALJSKOM BOMBOM”: KAŽE POZNATI BLOGER(VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Bloger koji često iznosi neobične tvrdnje, sada tvrdi da “čini se da” eksplozija “dolazi sa same planete.”

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nakon čudnog sjajnog bljeska kojeg su ovog meseca primetili astronomi amateri na Jupiteru, podstakli su priču o mogućem sudaru, bloger Scott C. Waring razradio je vlastitu teoriju.

Pokazujući na video zapisu koji izgleda kao da prikazuje spomenuti Jupiterov bljesak, Waring je tvrdio da, iako je to možda bio meteor, on ne vidi “naznake dolaska meteora, ni repa, ni sjaja od udara u Jupiterovu atmosferu”.


Zatim sugeriše da “čini se da eksplozija dolazi sa same planete” i da je to možda bila neka vrsta bombe, a ne “meteor iz svemira”.

 

“Verujem da je eksplodirala neka vanzemaljska bomba neke vrste ili su eksplodirale neke visokotehnološke zgrade slične našim nuklearnim reaktorima, ali daleko naprednije sa energijom koju još ne možemo shvatiti, eksplodirala je”, napisao je Waring na svom blogu.

On je čak nagađao da bi Jupiter mogao biti naseljen i da bi oblaci planete “vrlo verovatno mogli biti posledica takvih detonacija po celoj površini”.

Jesu li oni u ratu? Ili su detonacije slučajne? “Waring je razmišljao.” Samo je jedan način da to saznate … da odletite tamo. ”

Oni koji su komentarisali video snimak Waring-a koji se nalazi na njegovom blogu, doveli su u sumnju njegovu teoriju, dok je nekoliko korisnika pohvalilo napore Josea Luisa Pereire, astronoma amatera iz Brazila koji je uočio bljesak i postavio sporni video na YouTube.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nulta Tačka/SputnikNews