Stav

BLOGER TVRDI DA JE U PITANJU FLOTA SVETLEĆIH LETEĆIH TANJIRA KOJA JE UOČENA NA NEBU IZNAD ARIZONE! (VIDEO)

Bloger tvrdi da su leteći objekti, ,,okrugli i veličine motocikla”, morale da vide stotine očevidaca u Tucsonu.

Još jedno navodno viđenje NLO-a skrenulo je pažnju korisnika društvenih mreža a objavio je podelio bloger Scott C. Waring.

Kratki video zapis koji je kako autor navodi nastao u Tucsonu u Arizoni, 4. septembra a koji je Waring podelio na svom Youtube kanalu prikazuje brojne užarene oblike neke vrste koji se kreću po noćnom nebu a bloger je ovaj prizor označio kao ,,flotu užarenih NLO-a koji prolaze iznad nas”.

,,Čini se da se objekti kreću zajedno, podudarne brzine, a ipak, međusobno svetle”, napisao je Waring na svom blogu. ,,Naizmenična svetla mogu biti vid međusobne komunikacije.”

Prema izjavi očevidaca koju je citirao bloger, ,,narandžasta svetla pojavila su se niotkuda”, pri čemu su neki od njih ,,leteli u šablonu, dok su se drugi zumirali kako bi se pridružili.”

,,Arizona nije daleko od mesta gde se u martu 1997. godine dogodio čuveni incident sa ,,Phoenix Lights” incidentom. Ovo su možda iste metode” kaže bloger. ,,Postoji mnogo sličnosti, na primer oblik svetla, brzina, broj letelica. Čini se da je Arizona žarište aktivnosti NLO-a.”

Međutim, neki od korisnika društvenih mreža koji su komentarisali video koji je objavio Waring ponudili su druga objašnjenja za ovaj fenomen, poput toga da su to bespilotne letelice, sateliti Ilona Muska.

Šta vi mislite, koji je vaš stav? Podelite ga sa hiljadama naših pratilaca na Telegram kanalu Nulta Tačka- https://t.me/nultatacka