Sve vesti UFO

Bloger tvrdi da je uočio vojnu formaciju letećih tanjira: Kao da kreću u rat (VIDEO)

Bloger tvrdi da je uočio vojnu formaciju letećih tanjira: Kao da kreću u rat (VIDEO)

Bloger tvrdi da su objekti koji se vide na video snimku NLO-i i da izgledaju kao da su “upravo krenuli u rat s drugom vanzemaljskom vrstom koja im preti”.

Bloger Scott C. Waring, koji je u prošlosti iznosio niz hrabrih tvrdnji o sumnjivim viđenjima vanzemaljskih letelica, nedavno je naveo da je cela “flota” NLO-a uočena u blizini Međunarodne svemirske stanice.

Video koji je Waring podelio na mreži, a kojeg je snimila “kamera NASA-ine svemirske stanice”, pokazuje ono što izgleda kao grupa tačaka – iako ih bloger opisuje kao “diskove” koji se kreću kroz vidno polje, zadržavajući formaciju.

“Pogledajte kako su ravnomerno raspoređeni i kako izgleda da lete u vojnoj formaciji”, napisao je na svom blogu. “Kao da će i sami krenuti u rat s drugom vanzemaljskom vrstom koja im preti. Izgleda da nam ova vrsta diše za vratom.”

Takođe je opisao viđenje kao “100 posto dokaz da su vanzemaljci u Zemljinoj orbiti i da se kreću u ogromnim grupama”.
I dok je barem jedan korisnik društvenih mreža koji je komentisao Waringov video na YouTube-u sugerisao da su to mogli biti sateliti Starlinka, bloger je tvrdio da su takvi sateliti “ravnomerno raspoređeni po celom univerzumu”.

NulraTačka/SputnikInternational