Sve vesti Svet

Blumberg kaže da bi Amerikanci trebalo da jedu sočivo i puste da njihovi kućni ljubimci umru kako bi se izborili sa inflacijom

Blumberg kaže da bi Amerikanci trebalo da jedu sočivo i puste da njihovi kućni ljubimci umru kako bi se izborili sa inflacijom

Blumberg, koji je u vlasništvu milijardera, kaže da bi Amerikanci trebalo da se izbore sa naglom inflacijom jedući sočivo umesto mesa i štedeći na računima za veterinare tako što će dozvoliti da njihovi ljubimci umru.

Da, stvarno.

Članak pod naslovom Inflacija najviše pogađa ako zarađujete manje od 300 hiljada dolara. I nudi savete kako se ponašati, govori Amerikancima da bi trebalo da razmotre da odustanu od svojih automobila i koriste javni prevoz jer su cene karata porasle samo za 8% u poređenju sa povećanjem cene benzina od 38%.

Rat u Ukrajini, koji se produžava zbog medijskog laviranja predsednika Zelenskog i poziva na zonu zabrane letova, takođe se okrivljuje za skok inflacije i cena hrane, uprkos činjenici da se to već mesecima ranije dešavalo pod Bajdenovom administracijom.

„Iako vaše nepce možda nije naviklo na to, ukusne zamene za meso uključuju povrće (gde su cene porasle za nešto više od 4%, ili sočivo i pasulj, čije su cene porasle za oko 9%). Planirajte da konzumirate biljke. To je efikasniji, zdraviji i jeftiniji način da dobijete kalorije“, navodi se u članku.

Pa, barem nisu predložili Amerikancima da jedu bube ili piju kanalizaciju, što sugeriše Svetski ekonomski forum.

Pre Dana zahvalnosti, Sent Luis Fed je takođe pozvao potrošače da zamene ćuretinu za „večere na bazi soje“.

Međunarodna agencija za energetiku (IEA) takođe sugeriše da bi Amerikanci trebalo da regulišu svoju vožnju, uključujući smanjenje brzine na autoputevima, kako bi uštedeli novac na vrtoglavim troškovima za benzin.

U članku se takođe sugeriše da Amerikanci treba da zaborave na pokušaje da spasu život svog voljenog psa ako dobije rak.

„Ako ste jedan od mnogih Amerikanaca koji su postali novi vlasnici kućnih ljubimaca tokom pandemije, možda biste želeli da ponovo razmislite o tim skupim medicinskim potrebama kućnih ljubimaca. Možda zvuči grubo, ali istraživači zapravo ne preporučuju hemoterapiju za kućne ljubimce – koja može koštati do 10.000 dolara – iz etičkih razloga”.

Bloomberg News je u vlasništvu biznismena i navodnog filantropa Majkla Blumberga, koji uživa neto vrednost od 82 milijarde dolara.

Neka oni jedu sočivo!

Ili možda, ako ne možete da priuštite račune za veterinara, umesto toga pojedite svog mrtvog psa.

MARIO ZNA UŽIVO -Ovo mediji ne smeju da objave- Najnovije ZABRANJENE INFORMACIJE

Nulta Tačka/InfoWars