Srbija Sve vesti

BOROJEVIĆ predvideo da će u Srbiji početi agenda virusa kojeg ŠIRE KOMARCI! (VIDEO)

BOROJEVIĆ predvideo da će u Srbiji početi agenda virusa kojeg ŠIRE KOMARCI! (VIDEO)

Saša Borojević pre još prošlog meseca predvideo je da će u našoj zemlji “medinska” kasta zajedno sa farmakomafijom i mejnstrim medijima započeti novu virusnu paniku.

Slučajnost ili ne mada sumnjamo da je slučajnost, danas je portal Telegraf.rs preneo vest pod naslovom: “Saznajemo: Komarci u Srbiji zaraženi virusom Zapadnog Nila, oprez u ova 3 grada” u kojoj je navedeno da naš domaći komarac kileks pipens prenosi virus zapadnog Nila.

Dalje, Telegraf pozivajući se na izvore naveo je da ova groznica dijagnostikovana kod “krvopija” kako su naveli u tri grada, Beogradu, Pančevu i Požarevcu.

Borojević predvideo šta će se desiti

Saša Borojević je u gostovanju u podkastu Mario ZNA izjavio da je imao uvid u papire i protokole koji su skriveni za javnost a u kojima se priprema širenje bolesti Zapadnog Nila.

“Daj da proverimo šta ovaj Mario i Saša pričaju i videćete da je to tako i da je to tačno, sve je upakovana tako da se spremimo za oktobar”- otvorio je Borojević temu vezanu za moguću epidemiju

“Neće biti majmunskih boginja u oktobru, to neće biti aktuelno, ono što sam ja mogao da vidim i primetim, šta se sprema i priprema od papira, načina protokola i tako dalje, jeste bolest ZAPADNOG NILA”– rekao je on.

“Bolest zapadnog Nila, ujed komarca, znači ovog leta ćemo morati ozbiljno da se pripazimo da nas ne ujede ni jedan komarac a industrija je već spremila čime i kako da se mažete da vas sigurno ne ujede jedan jer ako vas ujede jedan MRTVI STE, tako da ta pandemija koja se sprema za oktobar zapravo jeste pandemija Zapadnog Nila” zaključio je Borojević

U VIDEU ISPOD TEKSTA MOŽETE ČUTI KAKO JE BOROJEVIĆ PREDVIDEO ŠTA ĆE SE DESITI ALI OTKRIO ŠTA JOŠ ČEKA GRAĐANE SRBIJE I KAKO DA SE PRIPREME ZA ONO ŠTO SLEDI

NultaTačka