Srbija Sve vesti

BRUNER JE BIO VAKCINISAN?! UMRO GLUMAC NENAD NENADOVIĆ U 57. GODINI U BATAJNIČKOJ COVID BOLNICI!

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu, u 57. godini života, u Beogradu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

On je nedavno oboleo od korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, a tokom jučerašnjeg dana izgubio je bitku sa opakom bolešću, piše “Kurir” dok poput ostalih medija niko ne navodi vakcinalni status glumca.

Mediji praktikuju uvek da navedu vakcinalni status ukoliko neko nije vakcinisan protiv COVID-a te građani sa punim pravom postavljaju pitanje zašto nije ovog puta naveden status slavnog glumca.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA KOJI ĆE POTVRDITI VAŠE STAVOVE!

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji “Povratak otpisanih”. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: “Zooteka”, “Pet-šou” i “Fazoni i fore”.

U seriji “Igra sudbine”, čija se druga sezona trenutno emituje, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Bio je stalni član pozorišta “Boško Buha”, a u 2015. godini i rekorder po broju predstava – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri “Buhine” nagrade za predstave “Tri musketara” i “Princ – arkadna avantura”.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

O uredniku

Ljudmila Veneditkova