Sve vesti Svet

“BU BU, BUBUBU BU” FAUČI KAŽE DA ĆE “BUSTER” VAKCINE BITI POTREBNE SVAKIH 6 MESECI

Direktor NIAID-a Entoni Fauči izjavio je u nedelju da će Amerikanci morati da primaju Pfizer-ovu vakcinu protiv COVID-a svakih 6 meseci.

„Nadali bismo se, a to je nešto što veoma pažljivo razmatramo, da će taj treći mRNA buster ne samo povećati zaštitu, već će povećati dugotrajnost, tako da vam neće nužno trebati svakih šest meseci ili godinu dana“, Fauči je rekao u emisiji ABC-a.

„Nadamo se da će to više doprineti imunizaciji. Ako ne bude tako i podaci pokažu da nam je potrebno češće davanje novih doza, onda ćemo to učiniti”.

Fauči i drugi se i dalje pretvaraju da su injekcije COVID-a „sigurne i efikasne“ dok zanemaruju jasan dokaz da su neefikasne u sprečavanju ozbiljnih simptoma i prenošenja kineskog virusa, o čemu svedoči i on sada proglašavajući da će svima biti potrebni busteri dva puta godišnje”.

Na primer, Fauči se sada zalaže za odojčad i malu decu da dobiju eksperimentalnu vakcinu protiv COVID-a uprkos činjenici da korona virus praktično ne predstavlja zdravstveni rizik za njih.

INTERVJU KOJI JE “PROVAKSERE” DOVEO DO LUDILA! MARIO ZNA I DR BORISLAV ANTONIJEVIĆ!

Ovo je samo još jedan primer kako Fauči i drugi u Bajdenovoj radnoj grupi za reagovanje na COVID izdaju nenaučne vladine direktive u hodu dok politički često promenljivi narativ nastavlja da se menja u svetlu sve više informacija o nuspojavama eksperimentalnih vakcina.

Podsetimo, u nedavnom intervju veterinar Milanko Šekler oštro je kritikovao te nazvao “budalaštinama” tvrdnje da će buster doze vakcina biti potrebne svake godine ili nekoliko puta godišnje.

Nulta Tačka/InfoWars