Sve vesti Svet

Bubnjar jednog od najpoznatijih bendova na svetu, koji se borio da razotkrije farmakomafiju pronađen mrtav

Bubnjar jednog od najpoznatijih bendova na svetu, koji se borio da razotkrije farmakomafiju pronađen mrtav

BUBNJAR muzičke grupe Fu Fajters (Foo Fighters) Tejlor Hokins, preminuo je iznenada u 51. godini, saopštio je bend.

Tejlor Hokins koji je obećao da će razotkriti Big Pharma-u, pronađen je mrtav u Bogoti, u Kolumbiji, pod sumnjivim okolnostima.

Prema Polu Kidu, Hokins je bio „anti-vakser“ koji je radio na razotkrivanju Big Pharma-e. Hokins je verovao da vakcine izazivaju autizam i bio je odlučan da širi to otkriće širom sveta kroz svoju platformu kao bubnjar i drugi najistaknutiji član multiplatinastog benda Foo Fighters. Još 2000. godine, Hokins i njegove kolege iz benda su prikupljali sredstva i podizali svest kroz organizaciju koja se bori protiv Big Pharma-e, Alive & Well.

– Naša porodica je slomljena zbog tragičnog i preranog odlaska našeg voljenog Tejlora Hokinsa. NJegov muzički duh i zarazni smeh živeće s nama zauvek – naveo je bend na Tviteru ne navodeći uzrok smrti, prenosi Rojters.

Američki magazin Varajeti izvestio je da se bend spremao da nastupi u Bogoti u petak, u vreme njegove smrti.

Od Hokinska su se takođe oprostile i mnoge kolege, poput benda Metalika. Oni su se na Fejsbuku oprostili od Hokinsa rečima:

Veoma ćeš nedostajati, Tejlor.
Počivaj u miru.

Posebno emotivan je bio bubnjar Metalike, Lars Urlih. On se lično oprostio od kolege porukom na Instagramu:

– Hvala ti Tejlore. Hvala ti što si uvek imao najveći i najtopliji osmeh na licu i što si uvek osvetljavao svaku prostoriju u kojoj si bio sa zaraznom energijom i dobrim vibracijama.

Tvoj telefonski poziv prošle nedelje me je potresao i inspirisao i uvek ću biti zahvalan što si uzdizao našu zajednicu u skladu sa rečima: “Bubnjari se uvek drže zajedno!” Prokleto tačno, brate! Jedino što je zajednica sada slabija bez tebe. Počivaj u miru – naveo je Ulrih.

MARIO ZNA i NIKOLA MILJKOVIĆ- Lažu nas celog života- Mi smo potomci VANPLANETARNE CIVILIZACIJE

Nulta Tačka/Novosti