Sve vesti Tehnologija

CENZURA TEK POČINJE! ZUCKERBERG I META PREDSTAVILI SUPERKOMPIJUTER KOJI ĆE DA TRAGA ZA NEPODOBNIMA

CENZURA TEK POČINJE! ZUCKERBERG I META PREDSTAVILI SUPERKOMPIJUTER KOJI ĆE DA TRAGA ZA NEPODOBNIMA

Zukerbergova kompanija Meta (bivša Facebook) predstavila je AI research SuperCluster, najbrži superkompijuter koji funkcioniše na principu veštačke inteligencije koji će biti potpuno izgrađen i pušten u rad sredinom ove godine. Veštačka inteligencija trenutno može da obavlja zadate poput prevođenja teksta s jednog jezika na drugi ali ono što je cilj a što ova veštačka inteligencija kroz ovaj superkompijuter najbolje radi jeste pronalazak štetnog sadržaja.

Kako tvrde iz globalističke korporacije RSC će pomoći Meta istraživačima da izgrade bolje AI modele koji mogu učiti iz triliona primera; rad na stotinama različitih jezika; neprimetno analizirati tekst, slike i video zajedno; razviti nove alate proširene stvarnosti i još mnogo toga. Na kraju, posao obavljen sa RSC-om će utrti put ka izgradnji tehnologija za sledeću veliku računarsku platformu – metaverzum , gde će aplikacije i proizvodi vođeni veštačkom inteligencijom igrati važnu ulogu.

TVITER ZABRANJUJE NOVINARE KOJI SU IZVEŠTAVALI O PROTESTIMA PROTIV OBAVEZNE VAKCINACIJE

Dalje iz mete izjavljuju da će pomoću RSC-a moći brže da treniraju modele koji koriste multimodalne signale kako bi odredili jesu li radnja, zvuk ili slika štetni ili benigni. Ovo istraživanje ne samo da će pomoći da ljudi navodno budu sigurni na njihovim plafrofmama.

U prevodu, cenzura tek dolazi i zato ne čekajte da vas Facebook pošteti već potražite Nultu Tačku na Telegramu putem linka u nastavku teksta- https://t.me/nultatacka

NultaTačka/Meta