Sve vesti Youtube

CEO REGION U -BUNKERU-! OVO JE DOKAZ DA SLOBODA RUŠI GRANICE (VIDEO)

CEO REGION U -BUNKERU-! OVO JE DOKAZ DA SLOBODA RUŠI GRANICE (VIDEO)

Kako su gledaoci do sada i navikli, osnivač portala i produkcijske kuće Nulta Tačka, Mario Bojić redovno kroz svoje intervjue sa istaknutim ličnostima iz Srbije i regiona blokira korona agendu uspešno.

Ovog puta Mario ZNA je prešao je granice i ugostio nekoliko poznatih sagovornika iz naše zemlje i zemalja u okruženju.

Po prvi put 4 gosta među kojima su bili advokat Mirnes Ajanović, prof. dr Mila Alečković, prof. Andraž Teršek, ing. Tomislav Jovanovski i Mario govorili su o rešenjima situacije u kojoj smo se kao civilizacija našli.

Poznati advokat iz Bosne i Hercegovine Ajanović koji je matirao agendu i sprečio dalje širenje kovid histerije u Bosni govorio je o tome kako je u tome uspeo ali i koji su mu sledeći ciljevi kako bi se stavila tačka na manipulaciju medija i propagande.

Svi gosti su jednako doprineli širenju preko potrebne slobode u svojim matičnim zemljama kao što su to uradili i kako i danas rade profesor prava i osnivač pravnog instituta “USTAV” Andraž Teršek iz Slovenije, inženjer elektrotehnike Tomislav Jovanovski iz Severne Makedonije i svima dobro poznata prof. dr Mila Alečković.

Koji su sledeći ciljevi i šta nas čeka na putu do ostvarenja tih ciljeva, koliko je još ostalo do kraja histerije, saznajte u videu na youtube kanalu Mario ZNA ili putem videa koji se nalazi ispod ovog teksta: