Sve vesti Svet

ČITULJA U KOJOJ SE ZA SMRT OKRIVLJUJE BAJDENOVA OBAVEZNA VAKCINA

ČITULJA U KOJOJ SE ZA SMRT OKRIVLJUJE BAJDENOVA OBAVEZNA VAKCINA
Pisao Elena Vuk

Čitulja u Americi, poslednji pozdrav čoveku koji je preminuo od krvnih ugrušaka izazvanim vakcinama protiv covid-a, i u kojoj se našla poruka koja je direktno okrivila Bajdenovu politiku o obaveznoj vakcini protiv covid-a.

Kao što je navedeno u nastavku, komentari o krvnim ugrušcima izazvanim vakcinom, srčanom udaru gospodina Mekintoša i zajedljiva sarkastična primedba upućena Džou Bajdenu neobjašnjivo su uklonjeni iz čitulje subjekta.

Kalvin je rekao da porodica nije bila obaveštena o promenama sve dok nisu izvršene izmene, kada je pogrebno preduzeće tvrdilo da je čitulja prekršila navedenu politiku kompanije.

„Razgovarali smo telefonom sa njima u borbi da dozvolimo da priča mog oca bude slobodno izgovorena“, rekao je Kalvin.

Kalvin je dodatno razradio okolnosti koje su dovele do smrti njegovog oca nakon vakcinacije koja je bila obavezna radi posla. Dao nam je dozvolu da objavimo njegove poruke.

Čitulja radnika u proizvodnji u Minesoti okrivila je za njegovu smrt obaveznu i eksperimentalnu vakcinu Džoa Bajdena.

U čitulji objavljenoj na mreži prošle nedelje u vezi sa preranom smrću 41-godišnjeg Dereka Endrua Mekintoša, njegova porodica je izvestila da je umro od krvnih ugrušaka koji su proistekli iz vakcinacije protiv Covid-19.

VAKACINA KAO USLOV

Vakcina je očigledno bila uslov za Mekintošovo mesto zaposlenja.

Derek Endrju Mekintoš je neočekivano preminuo u ranim jutarnjim satima 4. januara 2022. zbog komplikacija usled krvnih ugrušaka koje su ga dovele do srčanog zastoja nakon što je primio vakcinu protiv Covida-19“, napisala je njegova porodica.

U čitulji se navodi da je Mekintoš „proveo dve i po godine na Državnom univerzitetu Sent Klaud, dok nije shvatio da je ceo koledž gomila profesora, koji nameću svoje liberalne i bezbožne stavove mladim umovima naše nacije“.

Napominje da je radio „u Inspekciji za ispitivanje bez razaranja u Kurt Manufacturing” pre svoje smrti.

Obaveštenje o smrti potvrđuje da je Mekintošov cilj „da širi ljubav i svetlost“ prekinut nakon što je bio primoran da se povinuje obaveznim naredbama savezne vlade o vakcinama.

„Tokom poslednjih nedelja njegovog života… svet se zamračio sa teškim naredbama za vakcinu. Vlade su bile odlučne da mu oduzmu pravo da se konsultuje sa njegovom mudrošću i uživa u njegovoj slobodi“, navodi nekrolog.

Dodaje se: „On se žestoko protivio uzimanju vakcine, zato hvala Džou Bajdenu što je doveo do prerane smrti života koji nije u potpunosti proživljen.

Činilo se da je od srede čitulja izmenjena kako bi se uklonile reference na krvne ugruške i Mekintošov iznenadni srčani zastoj, pored sarkastičnog porodičnog „hvala“ Bajdenu.

Kapela Peterson Grimsmo, koja je bila domaćin onlajn čitulje i koja će ugostiti usluge gospodina Mekintoša, nije odgovorila na zahtev Infowarsa za komentar u vezi sa propustima.

Smrt g. Mekintoša dolazi u trenutku kada Vrhovni sud SAD vaga da li da dozvoli saveznu naredbu Bajdenove administracije o vakcinama za privatna preduzeća.

Nulta Tačka/InfoWars