Stav Sve vesti Svet

CNN protiv NAUKE! Propagandna mašinerija tvrdi da se majmunske boginje ne šire seksualnim putem uprkos brojnim podacima

CNN protiv NAUKE! Propagandna mašinerija tvrdi da se majmunske boginje ne šire seksualnim putem uprkos brojnim podacima

Uprkos velikoj količini podataka koji upućuju na to da se majmunske boginje prenose seksualnim putem među muškom gej populacijom, CNN se potrudio da pokaže kako to nije slučaj.

Kako je preneto u The Scientific American magazinu, Majmunske boginje se prenose seksualnim putem, te znajući to možemo pomoći ugroženoj populaciji.

Rad ukazuje na to da crnci i latinoamerikanci muškog pola koji imaju seks sa drugim muškarcima predstavljaju najugroženiju grupaciju. Ne računajući Afriku, u 99. odsto slučajeva oboleli od Majmunskih boginja bili su muškarci. Gotovo svi, 92. do 98. obolelih izjasnilo se kao gej osoba.

“U studiji objavljenoj u BMJ krajem Jula, čak 196. od 197. slučajeva Majmunskih boginja u Londonu zabeleženo je kod osoba koje se izjašnjavaju kao muškarci koji spavaju sa drugim muškarcima.

Dokazi koji upućuju da je ovo bolest koja se prenosi među gej populacijom, uglavnom kod muškaraca su toliko obimni da Svetska zdravstvena ogranizacija razmatra da proglasi Majmunske boginje kao polno prenosivu bolest.

Uprkos ovome, CNN-ova novinarka Dianne Gallagher, izvestila je gledaoce u Utorak ( iako ih nije bilo mnogo ) da “Majmunske boginje nisu polno prenosiva bolest”.

Novinarka je nadalje dodala da “Ukoliko Bajdenova administracija želi da njeni rezultati po pitanju Majmunskih boginja budu uspešni, oni moraju da edukuju populaciju ponosno, bez diskriminacije bilo koje grupe ljudi”.

Trebamo pratiti nauku? Ne i kada se “kreira stigma”.

Ranije ovog meseca stručnjaci za zarazne bolesti u Švedskoj kritikovali su organizatore Gej parade jer nisu pružili nikakve informacije o Majminskim boginjama uoči marša za koji smatraju da može biti inicijalna kapisla za širenje ove zaraze;

Svetska zdravstvena organizacija nedavno je saopštila da slučajevi Majmunskih boginja nastavljaju da se šire među muškom gej populacijom. Ipak, iako su rekli da letnji festivali trebaju biti ograničeni, SZO je kasnije podržala održavanje parade;

Sa druge strane, nakon što su vlasti u San Francisku proglasile vanrednu situaciju za javno zdravlje zbog Majmunskih boginja, gej muškarci su i dalje podsticani da paradiraju na maršu ponosa i učestvuju u orgijama.

NultaTačka/Inforwars