Sve vesti Svet

ČOVEK BRUTALNO IZBAČEN IZ PRODAVNICE JER JE SPUSTIO MASKU DA OMIRIŠE SVEĆE

ČOVEK BRUTALNO IZBAČEN IZ PRODAVNICE JER JE SPUSTIO MASKU DA OMIRIŠE SVEĆE

Na snimku iz Kanade prikazani su preterano zabrinuti zaposleni u maloprodaji kako grubo izbacuju kupca iz svoje prodavnice jer je spustio masku sa lice da bi osetio miris mirisnih sveća.

Video koji postaje viralan na društvenim mrežama počinje tako što mušterija snima u prodavnici Dollarama dok mu izbezumljeni radnik govori da napusti prodavnicu zbog nezgode sa maskom.

“Nema slika u prodavnici, molim!” zaposleni je vrisnuo na kupca, koji je objašnjavao situaciju u TikTok video snimku.

„Gospodine, nećete držati svoju masku! Sada je na redu video. Molim vas napustite prodavnicu!” vikao je radnik na njega.

„Pokušavao sam da pomirišem ove sveće ovde da bih ovde kupovao u Dollarami“, kaže mušterija, ponovo spuštajući masku da bi dao primer kako je samo mirisao sveće.

U ovom trenutku, drugi zaposleni iz drugog dela prodavnice takođe viče: „Stavi masku!“

„Neverovatno… Vi ste nečuveni“, kaže mušterija dok ide ka izlazu.

Čuvši neuljudnu razmenu, drugi kupac sa svojom decom govori radnicima da i ona napušta radnju zbog njihovog ophođenja prema muškarcu, govoreći: „Znam da neću ponovo kupovati ovde.

„Pokušavao sam da osetim miris sveće“, kaže čovek radniku kada izađu iz prodavnice.

„Maska ostaje na sebi sve vreme“, kaže radnik.

„Kako da osetim miris sveće?“ pita čovek.

„Morate samo da uradite najbolje što možete“, odgovara radnik.

„Pa, onda bi verovatno trebalo da izbacite sveće iz prodavnice, jer to je tendencija kod sveća da se mirišu“, odgovara čovek.

Snimak je amblematičan za psihozu masovnog formiranja o kojoj je govorio virolog dr Robert Maloun u podkastu Džoa Rogana, izazvanu konstantnom histerijom vlade i medija zbog Covid-a.

Nulta Tačka/InfoWars