Sve vesti Svet

Čovek opisuje iskustvo bliske smrti nakon što je primio Moderna Covid Booster vakcinu

Čovek opisuje iskustvo bliske smrti nakon što je primio Moderna Covid Booster vakcinu

Čovek je opisao potresnu istinitu priču o svom iskustvu bliske smrti nakon što je doživeo srčani udar ubrzo nakon vakcine Moderne.

U dugom tviter nizu sa fotografijama koje prikazuju njegovu užasnu muku prošle nedelje, kanadski korisnik „Michal“ (AKA @vaxxmyocarditis) objasnio je kako je doživeo iskustvo koje mu je promenilo život nakon što je dobrovoljno dobio treću vakcinu u iščekivanju vladinog naloga.

Mihal je doživeo srčani udar ubrzo nakon svoje treće doze Moderne, ali nije mislio da je u nekoj stvarnoj opasnosti – sve dok nije shvatio da ga prizivaju vanzemaljska bića koja ga pozivaju da dođe prema svetlosti.

Pročitajte priču o Mihalovom putovanju u donje carstvo i nazad nakon što je proživeo skoro fatalnu tešku neželjenu reakciju, kako je on ispričao. Transkript njegovih tvitova je dat u nastavku.

Moja verenica i ja trebalo je da se venčamo u julu 2022. S obzirom na prva 2 naloga za vakcinaciju, zaključili smo da nemamo drugog izbora nego da nastavimo da uzimamo bustere kako bismo mogli da putujemo na naš medeni mesec/imamo slobodu da odemo do prodavnice itd.

Odlučili smo da uzmemo 3. @moderna_tk buster, očekujući da će to možda takođe biti naredba #kanadska #vlada.

Dana 18. februara 2022. ~10 ujutro dobili smo 3. @moderna_tk buster (svi prethodni su takođe bili #moderna). Sledećeg jutra, moja verenica je počela da ima lupanje srca, bolove u grudima i kratak dah, pa sam je odveo u hitnu pomoć. Zbog #COVID pravila nisam mogao da ostanem u bolnici pa sam otišao kući.

Dok je bila na pregledu, ležao sam veći deo dana u krevetu, osećao sam se malo bezveze, ali sam se oporavio, misleći da možda nisam dobro spavao prethodne noći.

Uradili su joj #EKG i videli da ima #tahikardiju, pa su joj dali neke tablete.

Zatim su uradili ultrazvuk i rekli joj da će joj dati pilule za blagu #upalu srca. Popodne je puštena iz bolnice, ja sam je pokupio.

Oko 19 časova počeli smo da spremamo večeru i počeo sam da osećam prilično jak #bol u grudima. Uzeo sam svoj merač krvnog pritiska i dobio očitavanje 156/95 (posle je postalo još više). Bio je mnogo veći od normalnog. U tom trenutku je počelo da mi se vrti u glavi.

Legao sam na kauč i rekao svojoj verenici da pozove hitnu pomoć. Dok su bili na putu, uspeo sam da ustanem, oslobodim prostor u hodniku za nosila i sklonim pse.

Bolničari su stigli dole (živimo u stanu u centru Montreala), moja verenica je rekla bolničarima „Juče smo uzeli @moderna_tk booster“.

Bolničari su stigli gore, uradili su mi #EKG i odmah mi rekli „Gospodine bez panike, upravo ste imali blagi #srčani udar“. Dali su mi neke tablete i podigli me na nosila. Mislim da vožnja do bolnice nije bila duža od 3 minuta.

Od tog trenutka stvari su počele da se zamagljuju. Vrata su se otvorila i tamo me je čekala ekipa od desetak medicinskog osoblja. Hitno su me odvezli u #hitnu. Posle toga se sećam 2 stvari: da sam video svoju verenicu kako me gleda, a zatim da sam bio u drugoj sobi na infuziji.

MUP zabranio šetnju u okviru Europrajda 2022 po do sada predviđenoj ruti

Ne sećam se da su mi promenili odeću. Izolovali su me dok su čekali da izađu rezultati testa #COVID. Za to vreme sam očigledno slao poruke i slao selfije svojoj porodici. Ne sećam se da sam uradio bilo šta od toga. Mada medicinski izveštaji kažu da sam bio pri svesti.

Kontaktiraću arhivska odeljenja da istaknem ove lažne izveštaje i zatražim izmene. Nisam bio svestan stvari koje sam govorio. Mnogo toga što je prijavljeno je besmislica. Sledeće čega se sećam bio je niz snova (pomešanih sa onim što verujem da je raj).

Takođe se sećam da sam otvorio oči i osetio kako mi polovina lica polako pada (privremena paraliza). Doktori su vikali na mene „Gospodine da li osećate svoju ruku?“ itd. Mislio sam da je to san, ali nedeljama kasnije, kada sam se probudio, neurolozi su mi rekli da se to zaista dogodilo.

Sledećeg dana moje stanje je počelo da se pogoršava. Bio sam u komi i EF srca mi je pao na 45%, zatim na 25% i nastavio da pada na 10-15%, nisu imali izbora nego da me stave na #ECMO.

To je u suštini mašina koja cirkuliše krv po mom telu, napaja ga kiseonikom i diše za mene. To je najagresivniji oblik #lifesupport. Mašina me je održala u životu, iako nije dizajnirana kao stalni životni oslonac.

Bolnica je odlučila da me prebace u veću bolnicu u blizini jer su imali jači kardiološki tim. Doktori su verovali da će mi možda trebati #transplantacija srca. Stvari su izgledale loše. Ugradili su #impelu u moje srce.

U nekom trenutku ECMO je imao kvar i počeo sam da krvarim iz jednog od otvora (presekli su područje karlice sa obe strane i pričvrstili debele cevi na neke arterije da bi preusmerili protok krvi u i iz tela na ECMO mašinu da oksigenira (zumirajte sliku).

Počeo sam da gubim krv prilično brzo, verujem da su izgubljene 2 jedinice krvi, a medicinski tim koji citiram od medicinske sestre je „trčao okolo kao kokoške bez glave“ davao mi je #transfuzije jer mi je krvni pritisak drastično pao.

Nažalost, u tom trenutku je moja majka bila tu i videla je krvave peškire oko mene, dok je osoblje čekalo da dođe prevoz da me odvezu na operaciju. Moja majka je htela da ode, a medicinska sestra ju je zadržala i rekla „ne, ostani“.

Verujemo da je medicinska sestra bila prilično sigurna da ću umreti u tom trenutku i želela je da moja majka bude tamo. Prevoz je predugo trajao, pa su doktori i medicinske sestre odlučili da me sami gurnu na operaciju, nije više bilo vremena za čekanje.

Tokom te operacije izgubio sam više jedinica krvi i tada verujem da sam umro. Skupio sam svu svoju medicinsku arhivu mesecima kasnije, samo da bih saznao da li sam igde imao prijavu kliničke smrti. I u stvari, posle te operacije sam bio na reanimaciji.

Evo dokaza za to:

Samo da se zna, nisam bio baš religiozna osoba (više duhovna ako ništa drugo), nisam ni zamišljao šta će biti zagrobni život i što je najvažnije: kada su me hitno odvezli u bolnicu, počeo sam da izlazim iz nje, nisam imao pojma da ću umreti u nekom trenutku.

Nikada ne biste pomislili da su ovo potencijalno vaši poslednji svesni minuti na zemlji.

Prvo što sam video bio je prazan tamni prostor sa pismom ispred mene, koje sam napisao. Nisam mogao da pročitam šta piše, pa mi je to ispričao moj sopstveni glas.

Počelo je sa „Dragi prijatelji i porodico, danas sam preminuo…“. Tada sam priznao da sam mrtav. Nije bilo ni strašno ni tužno, samo malo iznenađujuće. Moja svest je bila uzbuđena da vidim šta je sledeće”.

Pismo je izbledelo i sledećeg trenutka sam bio u ovom mračnom praznom prostoru. Nešto me je ogrebalo po ruci da mi privuče pažnju. Pogledao sam udesno i tamo je bilo ovo malo poluljudsko stvorenje. Nije govorilo, samo je pokazivalo na pravac da mi kaže kuda da idem.

Pogledao sam gore i videle su se ove senke unutar svetla koje su me gledale. Morao sam da izaberem nekoliko kojima sam verovao da bih prešao u #zagrobni život. Čim sam ih izabrao, počeo sam da se krećem prema svetlosti dok sve nije postalo svetlo belo.

Znao sam da idem u život posle smrti i bio sam pomalo uzbuđen. Ni u jednom trenutku nisam video kako mi se prikazao život do sada. Oprostio sam se sa svima kroz naraciju pisma. Jednom kada sam prošao pored svetlosti, bio sam u ovom beskrajno bogatom prostoru.

Više nisam bio u fizičkoj formi. Bilo je kao dašak svežeg vazduha stići tamo. Prostor je bio svetao, mutan i prazan prostor bez ikoga u mojoj blizini. Osećao se kao novi svet sa plavim nebom, strukturama metalik boje koje su se protezale do beskonačnosti.

Osećao sam se kao da postoji beskonačnost informacija koje mogu da otkrijem, bio sam fasciniran. Boje su bile jasne iako je sve bilo zrnasto u poređenju sa stvarnim svetom. Gledao sam okolo nekoliko sekundi dok me nisu izvukli. Nikad ga više nisam video.

Nekoliko dana kasnije moje srce je ponovo počelo samo da kuca, pa su uklonili impelu. Danima kasnije ponovo sam počeo polako da dišem, pa su uklonili #ECMO i odlučili da smanje lekove da vide da li ću se probuditi.

Neurolozi su procenili moj mozak i rekli mojoj majci da je bilo malo ili nimalo moždane aktivnosti (očitavali su mi elektrode na glavi, na kraju sam izgubio kosu u tim oblastima).

Moja mama se svađala sa njima i rekla „ne, bila sam sa njim i dok sam izgovorila njegovo ime, stisnuo mi je prst“ — a medicinska sestra je podržala moju mamu i rekla „da, videla sam to“. Počela je svađa između medicinskog osoblja.

Nekoliko dana kasnije počeo sam da pokazujem znake buđenja i da pokušavam da komuniciram anagramima, iako još nisam bio potpuno svestan. Onda se samo sećam da sam se probudio i znao da sam preživeo. Ekstubirali su me, a prvo što sam rekao majci je „Umro sam i video zagrobni život“.

Nisam mogao da hodam mesecima, imao sam drhtanje ruku i dvostruki vid nedeljama nakon što sam se probudio. I moji bubrezi su otkazali, pa sam nedeljama bio na dijalizi, nadajući se da će moji bubrezi na kraju ponovo početi da rade (srećom jesu, dani su bili bolni što je dovelo do dijalize).

Pluća su mi kolabirala, tako da bih ostao bez daha za svaki pokret koji bi zahtevao energiju. Šavovi u mom predelu karlice su u nekom trenutku ponovo počeli da se otvaraju, pa su morali da ih ponovo zašiju.

Tokom te procedure imao sam alergijsku reakciju na lidokain (vidi tačke na mojoj ruci). Nisam mogao dobro da dišem. Ostala je otvorena rana i bile su mi potrebne medicinske sestre da me očiste i previjaju otvorenu ranu mesecima, čak i nakon što sam izašao iz bolnice. Medicinske sestre bi me svakodnevno posećivale kod kuće da me leče.

Hospitalizacija je trajala 2 meseca, nakon čega je usledio rehabilitacioni centar. Otišao sam posle samo 5 dana jer je došlo do epidemije COVID-a i nisam želeo da rizikujem da se zarazim. Nastavio sam fizioterapiju ambulantno mesec dana.

Preporučili su mi da nastavim #fizio sa #kineziologom privatno (nemam više pod medicinskom podrškom). Prestao sam da koristim štap dok hodam, zatim lagano trčanje i na kraju trčanje i vežbe visokog intenziteta. Bio je to neverovatno težak proces oporavka.

Prošlo je više od 6 meseci od moje hospitalizacije i moje srce se smatra „normalnim“, iako imam blage ožiljke, a kardiolozi su mi rekli da ne znaju za dugoročne efekte takvih ožiljaka. Posle tako intenzivnog lečenja, pravo je čudo da se oporavljam.

Učestvujem u 10-godišnjem programu kardiovaskularnih istraživanja, gde sa mojom krvlju mogu da ponovo da učine da naraste moje srčano tkivo za testiranje. Nadamo se da će to dovesti do novih otkrića u #kardiovaskularnom zdravlju / tretmanima.

Nekoliko lekara u bolnici priznalo je da je uzrok bila treća vakcina @moderna_tx, dok su drugi odbili da govore o tome (promenili bi temu ili bi izbegli pitanje).

Iako mi je bolnica dala pismo u kojem se navodi da više ne smem da uzimam vakcine @moderna_tx.

Takođe su rekli da ne mogu da nađu nijedan razlog za sve što mi se dogodilo. Trenutno traže mitohondrijalnu bolest.

Bio sam neka vrsta slavne ličnosti u bolnici jer su medicinski timovi bili zbunjeni zašto mi se išta od ovoga dogodilo. Pošto nisu mogli da pronađu nijedan drugi razlog zašto, došli su kod mene i rekli da nemaju drugog izbora nego da moj slučaj prijave Vladi i podneli…

Trag na dozi/bočici koja mi je data (ne zaboravite činjenicu da je sve počelo tako što je moja verenica prva bila hospitalizovana).

Zvali su me državni službenici i rekli da čekaju svu moju medicinsku dokumentaciju da bi započeli istragu.

Gospođa sa kojom sam razgovarao je rekla: „Čula sam za slučajeve #miokarditisa nakon #vakcine, ali NIŠTA tako ozbiljno kao vaš slučaj. Ako je to zbog vakcine, zaista moramo da saznamo zašto”.

Od tada se nisam čuo sa njima. Takođe su mi ponudili da formalizuju (stave državni pečat) izuzeće od vakcine, iako su rekli da bi bolnica trebalo da ih kontaktira za takav zahtev. Još uvek čekam da mi doktori odgovore na to.

Trenutno pokušavam da nateram svog kardiologa ili doktora interne medicine/direktora da pokuša da popuni/potpiše obrazac za nadoknadu zbog vakcine kako bih mogao da se prijavim. Potrebno je da lekar zastupa vaš slučaj.

Jedan doktor je tražio od kardiologa da popuni formular, dok je kardiolog od njega tražio da popuni formular. Prilično je dosadno i teško dobiti doktora (od mnogih koji su me lečili) da zastupa moj slučaj.

Nekoliko dodatnih poenti:

• Doživeo sam čudne napade iako nisu sigurni da li su to uopšte bili napadi.

• Mnogo sam povratio prvog dana u bolnici.

• Bio sam pomućenog uma i vikao sam na svoju porodicu, morali su da me smeste u krevet. Ne sećam se ničega od toga.

• Imao sam #miokarditis džinovskih ćelija.

• U snovima sam osećao bol u grudima i stalno tražio od doktora „molim vas da skinete metalnu šipku sa mene“ — pretpostavljam da sam čak i kroz snove osetio postavljanje #impela.

• Imam neuropatiju i ne mogu da osetim mnoge delove nogu, odnosno butina. Možete me bocnuti, staviti led … ne osećam ništa.

• Genetsko testiranje je negativno na bilo koju imunološku bolest.

• Nemam gubitak pamćenja.

– Imam “kamenje” na krajnicima u grlu, verovatno od intubacije.

• Verovatno je trebalo da umrem i nadam se da moj slučaj omogućava zvaničnicima da otkriju nove opasnosti sa #mRNA#DCOVID#vakcinama.

Moja poslednja briga je sada očekivani životni vek nakon što sam bio na tako šokantnom tretmanu #ECMO, srčana insuficijencija i ožiljci.

Inače se osećam bolje, promenio sam ishranu i vežbam 3 puta nedeljno. Više se ne plašim smrti, već sam tužan zbog ideje o njoj.

Uglavnom zato što bi to bio poslednji put da vidite voljene osobe u obliku u kojem ih vidite danas.

Trebalo je da se venčam u julu, ali smo to odložili za kraj septembra 2022. …dolazi za samo nekoliko nedelja!

Hvala vam što ste pročitali moju priču. Retvitujte i podelite na društvenim medijima ako podržavate žrtve #vaccineinjuries.

P.S. @Apple satovi rade. Kada sam počeo da osećam bolove u grudima, moj #AppleWatch je ovo očitao (iako je bio malo visok, znao je da nešto nije u redu)!

2048 otkucaja u minuti! To je definitivno aritmija!

Delim ovu priču za svoje prijatelje i porodicu koji su pretrpeli traumu tokom tih nekoliko meseci. Niko nikada ne bi trebalo da bude svedok i oseti takav bol/stres

Nastavak priče:

Upravo sam odvezao svoju verenicu u bolnicu zbog moguće atrijalne fibrilacije prema mom @AliveCor KardiaMobile 6L EKG uređaju. Danas se oseća bolesno sa visokim otkucajima srca i visokim krvnim pritiskom.

Uzela je istu 3. @moderna_tx bočicu u februaru.

Pokupio sam je oko 17 časova, evo njihove procene:

• Odbacuju potencijalnu atrijalnu fibrilaciju koju prijavi EKG uređaj sa 6 odvoda. Ona je tvrdila „kako drugačije mogu dokazati takve simptome? Već ste me naterali da nosim holter 24 sata još u junu/julu?”

• Predložili su joj da sada traži od porodičnog lekara da joj kaže da ga nosi duže od 24 sata. Iako se takva teška tahikardija dešava povremeno. Nekim danima je u redu, drugima je teže. Ovde je problem sa medicinskim sistemom: osim ako ne umirete, njih nije briga.

• Nisu joj dali nikakve lekove za kontrolu njenog abnormalnog ritma / pritiska. Svi doktori su rekli da je to malo čudno.

• Stalno joj je govorio da je to normalno nakon vakcine, sve dok ona nije objasnila šta mi se desilo… brzo je zaćutao sa svojim „normalnim“ teorijama.

Zaista smo siti onoga što se dešava tbh. Još od vakcine koju je uzela sa mnom, imala je čudne srčane nepravilnosti. Ali oni će to nazivati slučajnošću sve dok ona ne završi u bolnici kao ja.

Raspravljam o kupovini kontinuiranog EKG-a. U ovom trenutku počinjem da razmišljam da li je to korisnije za mene ili moju verenicu…

Da li je neko probao ovaj proizvod? Moja bolnica neće priznati nikakve podatke koji ne potiču sa njihovih uređaja.

Spisak urađenih biopsija kod mene:

• 2 ili 3 biopsije srca

• 1 biopsija bubrega

Nerešeno:

• 1 biopsija mišića u potrazi za mitohondrijskom bolešću

Nulta Tačka/InfoWars